Кращі дизайнерські готелі світу: розкіш і вишуканість для вимогливих клієнтів

- Advertisement -





Розкішні і незвичайні, шикарні і лаконічні дизайни стали справжньою перлиною кращих готелів світу. Справжні естети по достоїнству оцінять красу і лаконічність інтер’єру готельних кімнат.Самі кращі світові дизайнери зайняті не тільки тим, що придумують нові модні фасони нарядів. Вони створюють ще й унікальні монолітні шедеври – унікальні готелі. Ними помилуватися відправляються жителі з різних куточків планети. Це може бути готель в будь-якому куточку планети. Куди ж слід тримати шлях туристу?
 
ОАЕ
Саме в Арабських Еміратах є унікальний готель Armani, який розташував свої володіння у величезній будівлі – фешенебельному хмарочосі Burj Khalifa. Саме ця вежа є найвищою в світі, а засновником готелів є відомий світовий дизайнер Джорджо Армані. Для поціновувачів справжніх шедеврів в комплексі передбачено 160 НОВЕРА, оформлені іменитим дизайнером в мінималістичній естетиці.
 
Шотландія
Один з найзнаменитіших готелів розташовується в Единбурзі. Це не просто готель, але найкращий приклад яскравої Італії. Власне, засновник родом з цієї сонячної країни. Власником величної будівлі є компанія Rezidor Hotel Group. Всього тут 136 номерів, оформлені в строгій і лаконічній, розкішному і елегантному чорно-білому тлі. Є в номері і яскраві акценти, а також різноманітні витіюваті візерунки. Відома готельна база постійно розширюється, тепер можна зняти номер не тільки в Шотландії, але також і в Кувейті, Кейптауні, Бразилії і Омані.
 
Англія
Найрозкішніші дизайнерські готелі розташовуються в Лондоні. До таких належать імениті люкси дизайнера Діани фон Фюрстенберг. Розташовуються люкси в відомому Claridge’s. Для оформлення використовував дизайнер витримані тони, які притаманні англійського стилю. Використовувала дизайнер і свої фірмові принти. Саме таке поєднання дозволило досягти настільки приголомшливого ефекту.
 
Франція
Романтична країна стала справжньою «Меккою» для паломників. Тут готельні бази, як і готель мега прага 3, користуються величезною популярністю. Але самим розкішним і незвичайним вважається Hotel Notre Dame від дизайнера Крістіана Лакруа. Розташований готель в Парижі, а розроблений дизайн кімнат повністю відповідає найвищим стандартам розкоші і шику. Відмінною особливістю дизайну є впізнавана естетика від Крістіана Лакруа. У номерах стелі з нависають балками сусідять приголомшливими розкішними золотими важкими портьєрами. А біблійні візерунки на стінах поєднуються з квітковим орнаментом.

- Advertisement -
- Advertisement -