Викуп битих авто

- Advertisement -





 
Наша компанія пропонує послугу “викуп битих авто”, яка вигідна не тільки нам самим і їх власникам. Відновити серйозно постраждала іномарку здатний далеко не кожен господар, як би він не любив свого залізного коня. Ремонт обходиться дуже дорого, і в основному через високу вартість сертифікованих запчастин.
Інша справа – викуп горілих авто. Відновлення згорілої в ДТП машини взагалі недоцільно. Тому, пропонуючи викуп авто після ДТП, ми даємо можливість господареві не тільки позбутися від розбитого в мотлох автомобіля, а ще й отримати за нього адекватну суму грошей.
Компанія пропонує або викуп битих авто дорого, щоб відновити їх і потім продати за солідної ціною, або викуп битих авто, щоб розібрати їх на запчастини. Таким чином, викуп розбитих авто виявляється корисним ще й для станцій техобслуговування, які поповнюють свій запас запчастин.
Викуп авто після ДТП дасть можливість відремонтувати більшу кількість автомобілів. Їх власники будуть вдячні за можливість забути про пошук потрібних запчастин.
Крім того, вартість ремонту значно знижується. Кількість клієнтів СТО при цьому зростає в рази, що робить терміновий викуп авто після ДТП процедурою, вигідною для всієї спільноти автолюбителів.
Страхові компанії в таких ситуаціях часто визнають автомобіль “конструктивно загиблим” і також пропонують його викупити. Але ми виробляємо терміновий викуп битих авто на більш вигідних умовах.
Адже страховики не будуть займатися ні ремонтом, ні розбиранням понівеченого автомобіля. Вони все одно продадуть його нам, технарям. Не витрачайте час на пошук в Інтернеті “авто викуп ДТП авто” – зверніться в нашу компанію. Ваш автомобіль тут оцінять професіонали, які дадуть за нього оптимальну суму.

- Advertisement -
- Advertisement -