Як вибрати купальник

- Advertisement -





Наближається літо і кожна дівчина починає замислюватися про прекрасне море і теплому піску, а також про новий купальнику. Вибрати цей атрибут жіночого одягу на перший погляд простіше простого, але є такі межі фігури, які потрібно приховати. , Так як же правильно підібрати і купити купальник?
Дівчатам з широким розташуванням плечей ідеально підійде модель з глибоким круглим або V- подібним вирізом. Дана модель створить візуальний ефект нормальних плечей. Не потрібно концентрувати свою увагу на широко розташованих бретельках, дрібних вирізах і аксесуарах на плечах.
Дамам з вузьким плечима потрібна модель з широко пошитими бретельками і дрібним вирізом. Якщо дана модель з малюнком оп повинен бути яскравим зверху і тьмяним знизу.
Власницям великих грудей з маленьким ростом зробити вибір складно. Але якщо взяти модель з чашечками на кісточках і широкими бретельками неяскравих тонів зверху і малюнком знизу, ви максимально врівноважити свою фігуру.
Дівчатам з маленькими грудьми потрібно модель з чашечками, але без кісточок, а якщо ви хочете візуально збільшити груди, потрібна модель з чашечками і ущільнювачем.
Представницям низенького зросту потрібно вибрати модель з високими вирізами на стегнах, це візуально подовжить ваші ноги, а також приділити увагу вертикальним тонким смужках. Дівчатам з повною фігурою потрібна модель відрядна, темних тонів, з максимальною кількістю лайкри. Вирізи не великі бажано середнього розміру.

- Advertisement -
- Advertisement -