Робимо красивими наші пахви

- Advertisement -





Як тільки на наші вулиці приходить довгоочікуване літо, представниці прекрасної статі відразу ж дістають зі своїх шаф шикарні короткі спідниці і відкриті майки на бретельках. Однак не всі мають таку можливість – продемонструвати оточуючим ідеально красиві руки, без валиків від жиру в пахвовій області.
За зиму наш організм часто накопичує багато жиру і рівномірно розподіляє його по нашому тілу. Однак не завжди нас це розподіл влаштовує і тому, щоб позбутися від негарних валиків жиру під пахвами ми починаємо посилено тренувати свої руки.
Якщо ви почнете посилено тренувати свої руки і будете щодня робити досить прості вправи для тренування області пахв, то вже через місяць результат буде в наявності, і ви спокійно зможете надягати відкриті топи і майки на бретелях. При цьому можна для посилення і прискорення ефекту постійно робити масаж пахв за допомогою будь-якого крему.
Вправи для того, щоб зробити ваші пахви красивішими, дуже прості – для них вам не знадобляться ніякі пристосування, досить буде лише вашого бажання.
Ряд даних вправ допоможе вам не тільки ваші пахви зробити красивими, але ще і зробити більш пружною вашу груди – наприклад, візьміть невеликий м’ячик, притисніть його долонями до грудей і стискайте м’ячик то сильніше, то слабше. Якщо у вас немає м’ячика, можна просто прикласти долоні до грудей і теж поперемінно їх стискати з різними зусиллями.
Беремо рушник і разом з рушником піднімаємо руки вгору, в кожній руці затискаючи його вільний край. Починаємо з зусиллям розтягувати рушник в різні боки, можна ці вправи чергувати з нахилами сторону.

- Advertisement -
- Advertisement -