Тексти на радіо для реклами спецодягу

- Advertisement -





Багато спеціалізовані компанії пропонують спецодяг для різних сфер діяльності і різних галузей промисловості. Для реклами такої продукції застосовують як розміщення реклами на сайтах і в друкованих ЗМІ, так і оголошення на радіо. Нижче пропонується кілька варіантів таких рекламних текстів для розміщення на радіостанціях.
1 З мінімальною націнкою, чоловіча, жіноча спецодяг і уніформа від перевірених постачальників: робочий, військовий, для охорони, для туристів, рибалок і мисливців, трикотаж, фурнітура, головні убори. Якісні матеріали, зносостійка, не вицвітає, будь-які розміри. Багатофункціональний і практична, призначена для складних робочих і погодних умов. Можна нанести логотип, при великих замовленнях знижки.
Магазин «Спецодяг» – правильна одяг для справи! Приходьте, торговий центр ***
2 Тільки у нас можна з вигодою придбати всіляку уніформу і спецодяг! Ми пропонуємо до вибору найрізноманітніші моделі! Широкий асортимент забарвлень і розмірного ряду! Якість гарантуємо! Приходьте і вибирайте! Чекаємо вас за адресою ().
3 Працюйте на виробництві? Будуєте, печете, фарбуєте? Нам важливо, щоб ви завжди відчували себе комфортно і безпечно! Спецодяг і уніформа є у нас! З нами на тілі правильний одяг для справи!
4 Якісний спецодяг для КРАЩИХ працівників! Тільки в нашому магазині для Вас надані найрізноманітніші види уніформ, великий вибір розмірів і широкий діапазон колірних рішень!
5 Здравствуйте! Монтажники та електрики, рибалки і туристи! Всі, хто хоче мати при собі потрібні інструменти, витягнути велику рибину, пройти маршрут з легкістю! Спецодяг на будь-який смак за низькими цінами в магазині …

- Advertisement -
- Advertisement -