Модернізація сайту

- Advertisement -





Уже кілька десятиліть в усьому світі існує комп’ютерна мережа Інтернет, що складається з сайтів. Сайт може бути різним за тематикою і призначатися для різних цілей. Це може бути домашня сторінка звичайного користувача, а може бути великим порталом. Сайт може представляти окремого користувача або представляти фірму.
На самому початку достатньо було написати кілька статей і бути впевненим в тому, що кількість відвідувачів сайту буде рости. Але сьогодні все змінилося. Кількість сайтів росте і для залучення відвідувачів необхідно постійно проводити оновлення сайту. Мало просто міняти регулярно інформацію, необхідно також і проводити модернізацію сайту.
Що ж це таке? Редизайн сайту або модернізація сайту покликаний зробити структуру сайту зрозумілішим як для відвідувача, так і для пошукових систем, таких як Yandex або Rambler. Так само як і людина, сайт з плином часу старіє, і пошукові системи все рідше будуть видавати ваш сайт на початку списку за запитом користувача. Відповідно ви будете швидко втрачати відвідувачів. Але ж вам потрібно зовсім протилежне.
Для того, щоб уникнути цього необхідно видаляти непотрібні і додавати нові розділи. Якщо це ваша персональна сторінка то провести редизайн сайту буде не складно, але уявіть, що сайт містить як мінімум сто сторінок. Скільки ж вам доведеться витратити часу, щоб вручну перевірити код кожної сторінки на оптимальність і поміняти текст.
Для автоматизації цих дій сьогодні використовуються системи управління сайтом – CMS. Таких систем можна нарахувати більше десятка. Встановивши таку систему на свій сайт, ви зможете скоротити час на оновлення сайту в кілька разів. Ви можете самі проводити редизайн сайту, але чи буде це ефективним? Ви можете найняти фахівця, який буде займатися цим за вас. Цей фахівець зможе встановити систему управління сайтом, але хто може гарантувати, що у нього буде достатньо досвіду для цього завдання.

- Advertisement -
- Advertisement -