Перевага розпилювачів Graco

- Advertisement -





Graco Inc., визнаний лідером якості і відомий своєю якісною продукцією, зокрема безповітряними розпилювачами високого тиску. Як безумовний промисловий лідер, Graco пропонує найбільшу лінію фарбувального обладнання та аксесуарів до нього.
Підрядники по всьому світу довіряють імені бренду Graco більше 60 років. Компанія наполегливо працює, щоб задовольнити потреби сьогоднішнього підрядника у сфері забарвлення і нанесення покриттів. Розробники постійно розробляють нові технології, проводиться також поліпшення існуючих продуктів.
Також у компанії є великий досвід з навчання професійних підрядників про переваги безповітряного розпилювального обладнання. Тут, в Graco, обслуговування клієнтів і постійна взаємодія з клієнтами є головним пріоритетом.
Безповітряні розпилювачі високого тиску застосовуються для нанесення декоративних і захисних покриттів всіх видів.
В безперервні інновації та розробку кращих продуктів, які є ключовими факторами, Graco інвестує завжди більше коштів, ніж конкуренти. Все це і є причиною популярності обладнання компанії на будівельному ринку.
Якість і довговічність безповітряного розпилювача Graco підтверджена на практичному досвіді експлуатації обладнання.
Архітектурні покриття – це перш за все декоративні покриття, що використовуються для покриття поверхонь будинків і будівель як комерційного та промислового призначення, так і житла. Захисні покриття – це перш за все антикорозійні покриття, використовувані для покриття різних об’єктів, від мостів до водонапірних веж, трубопроводів і металевих конструкцій.
Ці покриття найчастіше є є двокомпонентними матеріалами. Тому конструкція розпилювачів високого тиску повинна бути пристосована до застосування будь-яких складів. Безповітряні розпилювачі забезпечують простий і економічний спосіб нанесення покриттів.

- Advertisement -
- Advertisement -