Ремонт холодильників Ariston

- Advertisement -





Абсолютно вся продукція компанії Ariston випускається виключно в Італії. Кожен етап виробництва знаходиться під ретельним контролем виробника, а готова продукція проходить багатоступеневу перевірку у всіх робочих режимах. На території Росії холодильники від компанії Арістон з’явилися більше десяти років тому. Через цей час компанії вдалося досягти неймовірного успіху.
Дизайн холодильників Ariston включає в себе м’які, обтічні контури, коли всередині це втілення технологій 21 століття. Так, наприклад, у всіх моделях холодильників Ariston використовуються випарники вбудованого типу, а для точної установки температури в камерах використовуються спеціальні термостати. Сучасні холодильники аристон відповідають абсолютно всім вимогам сучасних споживачів.
Типові проблеми холодильників Ariston
Двері холодильника нещільно прилягає до дверного отвору, спостерігається явний перекіс по відношенню до дверей морозильної камери. Проблема найчастіше викликана перевантаженням двері різними пластиковими пляшками, консервами та іншими ємностями. Для регулювання положення дверей необхідне коригування кронштейнів.
У холодильнику немає холоду. Причиною даної проблеми в холодильниках Арістон є витік холодоагенту з системи холодильника. У таких випадках слід, перш за все, знайти місце безпосередній витоку холодоагенту.
У холодильнику скупчується вода. Також спостерігається скупчення вологи під ящиками для фруктів. Причиною даної проблеми в холодильниках Ariston є найчастіше засмічення дренажної системи. Слід звернути увагу на зливну трубку.
У холодильнику Арістон почав лунати шум і тріск з боку задньої поверхні холодильника. Причиною даної проблеми, “потріскування” є природна температурна деформація пластмасових елементів, розташованих на задній стінці холодильника. Дане явище не впливає на функціональність холодильника і тому не відноситься до технічних проблем.
Лунає шум від компресора. Це працює вентилятор компресора, немає ніякого функціонального проблеми. Це специфіка робота системи охолодження.
Холодильник Арістон включається і моментально вимикається. Проблема такого роду найчастіше пов’язана з пусковим реле компресора або неполадками безпосередньо в самому компресорі. У випадку з реле проблема вирішується просто його заміною, проте якщо проблема криється в компресорі, то буде потрібно його професійний ремонт.

попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -
- Advertisement -