Дизайн інтер’єру в стилі лофт

- Advertisement -





Дизайн інтер’єру в стилі лофт на сьогоднішній день є одним з найбільш популярних. Головні особливості цього стилю – це максимум відкритого простору, мінімум оздоблювальних матеріалів, використання цегли і бетону в сукупності з дизайнерськими меблями і декором в стилі лофт.
Якісні і модні меблі, предмети інтер’єру і дизайнерський декор можна придбати в брендовому інтернет-магазині KARE Design. Детальніше про асортимент декору в стилі лофт можна прочитати на сторінці https://kare.com.ua/dekor сайту інтернет магазину.
Для того, щоб створити дизайн інтер’єру в стилі лофт потрібно розібратися з його особливостями. Основними з них є:

  1. Планування повинне бути максимально відкритим, наприклад, кухня-вітальня, вітальня-спальня. Закритими кімнатами повинні бути тільки ванна і туалет.
  2. Великі вікна або зовсім панорамні тільки вітаються. Вони не повинні бути загромаджені шторами. Найчастіше їх залишають відритими.
  3. В якості настінного покриття не прийнято використовувати шпалери або панелі. Для лофт характерна цегляна кладка, бетонні стіни і груба обробка. Імітацію цегляної кладки можна виконати за допомогою шпаклівки або декоративного каменю.
  4. В якості підлогового покриття в основному використовують паркет або ламінат, рідше плитку або наливні підлоги.
  5. Стелі роблять білими або залишають без покриття. Оснащують їх дерев’яними балками, пускають відкриті для зору дроти поводки або вентиляційні труби.
  6. Для освітлення використовують різні підвісні лампи. Вони можуть мати як сучасний дизайн, так і можуть бути виконані в промисловому стилі.

декор в стилі лофт
 
Колірне рішення у стилі лофт
Характерними кольорами для стилю лофт є: білий, сірий і його відтінки, бежевий, коричневий і чорний. Розбавити кімнату можна за допомогою яскравих кольорів, в основному використовують більш насичені відтінки. Зробивши одну стіну в яскравому кольорі, ви не тільки зробите акцент в інтер’єрі, але і таким чином зможете зонувати простір. При використанні яскравого відтінку на стінах, можна додати кілька елементів декору в цьому ж кольорі, наприклад, подушки або картину.
Меблі для стильного інтер’єру
Стилю лофт не властиво нагромадження меблів, тому велика їх кількість може перенаситити приміщення і зробити його позбавленим смаку. Можна використовувати як старі антикварні меблі, так і нові сучасні. Головне вони повинні бути функціональними і доповнювати загальну картину вашого інтер’єру. Меблі можуть бути виконані з таких матеріалів: шкіра, дерево, скло і метал. Наприклад, для обідньої групи можна підібрати стіл з масиву дерева. Замість закритих шаф можна використовувати вішалки для одягу. А у ванній кімнаті можна не ховати сантехнічні труби – це тільки доповнить інтер’єр.
Декор в стилі лофт
Декорувати приміщення в стилі лофт можна сміливо і оригінально. Як декор використовують:

  • картини або плакати в стилі поп-арт;
  • масивні горщики з квітами;
  • декоративні подушки;
  • вази;
  • настільні світильники різних форм;
  • килими, анімалістичні забарвлення;
  • дерев’яна скриня або залізна бочка замість кавового столика;
  • торшери у вигляді вуличних ліхтарів;
  • відкриті книжкові полиці;
  • яскраві пуфи різних форм.

Все це допоможе доповнити інтер’єр квартири в силі лофт.
При підготовці публікації використані матеріали з сайту https://kare.com.ua/.

- Advertisement -
- Advertisement -