Що краще за все взяти з собою на перше побачення

- Advertisement -





Побачення – це зустріч двох зацікавлених один одним людей. Іноді інтерес одного, може “вбити” інтерес іншого. Іноді, один дуже намагається справити враження, що так само “вбиває” інтерес партнера. Що ж робити, щоб цього уникнути?
Відповідь гранично проста. Люди починають переживати набагато сильніше, якщо вся відповідальність за їх слова і дії лежить на них. Поведінка одного буде краще сприйматися партнером, якщо він або вона поводяться розкуто, як в компанії друзів.
Наприклад, чоловік буде відчувати себе вільніше, якщо на ньому буде надітий його кращий, а найголовніше – улюблений краватка. А дівчина буде вести себе більш жіночно в її “щасливих” туфлях.
Але це не обов’язково повинен бути предмет одягу. Наприклад, жолудь, в лівій кишені брюк або ближньому (до партнера) кишені дамської сумочки, допоможе вашому спілкуванню мати цілеспрямований характер. Тобто, партнер буде розуміти наміри іншого, хоч це і може здатися дивним.
Ще один варіант, спрямований скоріше на чоловіків, адже дарувати квіти на першому побаченні – не рідкість. А точніше, півонії. Адже це символ пристрасті і бурхливих відносин. Однак краще – спочатку знати, чи хочете ви спокійно провести час або ж вам до душі буря емоцій.
Головне – не перестаратися, інакше ситуація може вийти з-під контролю. І важливо пам’ятати, що велика частина хорошого побачення залежить тільки від двох людей. Тих людей, що прийшли на нього.

- Advertisement -
- Advertisement -