Заробіток на написанні коментарів і відгуків – крауд-маркетинг

- Advertisement -




У цій статті розглянемо спосіб заробітку на коментарях і постах на форумах. Якщо Ви любите залишати відгуки про товари або компаніях, маєте кілька акаунтів на популярних форумах Вашого міста чи регіону – цілком реально отримати гроші від цього. Хто буде платити? Зараз внесемо трохи ясності …
По-перше, даний напрямок дуже популярно серед фахівців, що займаються просуванням сайтів в мережі. Так званий «крауд-маркетинг» – це розміщення коментарів, відгуків про компанію або окремий товар на форумах, блогах, сайтах для відгуків з можливістю залишити посилання на потрібний ресурс або сторінку.
Простими словами – оптимізатори використовують ці пости для набору посилань для сайту і просування запитів.
По-друге, знайти людей які будуть Вам платити за таку роботу можна використовуючи біржі фрілансу (більшість мають окремий розділ для крауд-маркетингу), використовуючи дошку оголошень (подати рекламу про надання таких послуг), біржі крауд-маркетингу, ну і останній метод – створити свій сайт про надання послуг і запустити рекламу (але це вже актуально, якщо у Вас є команда, ну і хороша база форумів).
Скільки можна заробити на крауд-маркетингу?
Це питання, яке «звучить в голові» з перших рядків цієї статті, скільки можна заробити на крауд-маркетингу? Зараз цінова політика коливається від 50 до 150 рублів за один пост. Тобто, Ви пишете в коротеньке опис, можна задавати теми для обговорень, символів на 300-400, органічно вписуєте посилання, що надасть в ТЗ замовник, і все – адреса URL заносимо в окремий документ для звітності, бажано розділити, щоб потім орієнтувати за що була оплата, а за що ні.
В середньому один замовник бере мінімум 5-20 постів в день, а це вже 5000-20000 рублів додаткового заробітку, в місяць. Погодьтеся, не маючи особливого досвіду, просто сидячи і коментуючи пости можна заробляти, все реально. Якщо ставитися до цього більш відповідально, можна придбати постійних замовників, і стабільно збільшувати свій дохід. Головне якість, без граматичних помилок, та й не перестарайтеся, все повинно виглядати реалістично (тоді і профіль на форумах не заблокують).
Рекомендації для заробітку на крауд ​​маркетингу, пошук сайтів
Для пошуку нових сайтів мають розділи для оголошень і продажу товарів, відповідних тим, можна користуватися пошуковими операторами Google, або ж давати конкретні запити для пошуку навіть тематичних тем для крауд ​​маркетингу:
– потрібний запит “Powered by vBulletin” (форуми на vBulletin)
– потрібний запит “forumdisplay” (форуми на vBulletin)
– потрібний запит “Форум IP.Board” (на IP.Board)
– потрібний запит “showtopic” (на IP.Board)
– потрібний запит “Powered by phpbb” (на phpbb)
– потрібний запит “viewtopic.php? F =” (на phpbb)
– потрібний запит “Powered by PunBB” (на PunBB)
– потрібний запит “viewtopic.php? Id =” (на PunBB)
– потрібний запит “index.php? Board =” (в SMF)
(Введіть в адресний рядок необхідні Вам запит в лапках напишіть платформу форуму і в пошуку побачите необхідні пости)

- Advertisement -
- Advertisement -