Кращий облицювальний матеріал – це клінкерна цегла

- Advertisement -




Якщо будівництво вашого заміського будинку нарешті добігає кінця, вам неодмінно потрібно подбати про майбутнє оформлення покрівлі. А для того щоб правильно вибрати саме той матеріал, який буде відповідати вашому дому, необхідно розуміти, що покрівельні матеріали тут можуть бути дуже і дуже різними.
Так, наприклад, можна вибрати для покрівлі натуральну черепицю, яка буде служити вірою і правдою протягом багатьох років експлуатації. Як правило, натуральна черепиця являє собою довговічний, вогнетривкий матеріал, який надійно захищає будова від будь-яких впливів природних явищ. Єдине, що не всім може підійти – це її вага.
Але в цьому випадку, можна віддати перевагу м’якої бітумної черепиці, яка вже давно набула велику кількість шанувальників і прекрасно себе зарекомендувала в умови наших регіонів. Вага бітумної черепиці практично в чотири рази менше ваги натуральної покрівлі і найчастіше, вона використовується на похилих дахах з ухилом приблизно об одинадцятій градусів.
Якщо ви хочете заощадити, тоді можна покласти металочерепицю. Але, як правило, через високу шумопроводімості, вона не дуже популярна.
Після того, як ви визначитеся з покрівельними матеріалами, потрібно продумати і фасад. На сьогоднішній день, одним з популярних облицювальних матеріалів вважається клінкерну цеглу. Цей матеріал, настільки міцний і якісний, що з нього цілком можна виконати не тільки облицювання будинку, а й побудувати паркан, а також викласти тротуар. До того ж, завдяки його особливим властивостям, він може бути художньо викладений, оскільки крім форми, відрізняється ще й кольором. Він може бути або вишневим, або жовтим, або білим, що природно дозволяє придумати оригінальне оформлення фасаду свого будинку.
Купити клінкерну цеглу можна як на будівельному ринку, так і в відповідному інтернет-магазині, причому зазвичай, придбання останнім методом обходяться набагато дешевше, ніж покупки своїми силами в магазинах і ринках міста.
До слова сказати, якщо з яких-небудь причин, клінкерну цеглу вам не підходить, наприклад через те, що не дозволяє площа тощо, тоді його цілком можна замінити на клінкерну плитку.
Фасадна клінкерна плитка, з зовнішньої точки зору, нічим не буде відрізнятися від клінкерної цегли. А за якістю, може навіть його перевершити, оскільки сучасні технології дають можливість не просто зробити красивий фасад, але і зробити його теплим. А це можливо завдяки використанню клінкерних термопанелей.

- Advertisement -
- Advertisement -