Хвойна прикраса саду для душевної рівноваги

- Advertisement -





Останнім часом стало модним використовувати хвойні дерева для оформлення садів заміських будинків. І це абсолютно зрозуміло, адже хвойні дерева були символами шляхетності.
Облагородити свій сад може кожен, для цього достатньо лише висадити чудові ялини в ньому. У ялин є величезна кількість позитивних сторін, які не залишать байдужим жодного з господаря садка.
Безумовно, якщо мова заходить про ялинках, то слід сказати про важливу особливості хвойних дерев зберігати свій колючий, але дуже красивий, покрив, на відміну від інших дерев, які скидають листя в холодну пору року, що робить цей вид дерев не красивими в зимовий період .
Як же зима без засніжених і прекрасних ялин! І таке естетичне задоволення може отримати кожен, якщо висадить хвойні дерева у себе в саду.
До того ж хвойні дерева вимагають мало догляду, не потрібно буде в холодну пору року збирати опале листя, що робить сад або двір чистим. А здатність хвойних рослин протидіяти всіляким жукам шкідників, які буквально змітають зі свого шляху все листяні рослини, залишаючи тільки хвойні, робить їли дійсно вічними деревами.
Ландшафтні дизайнери активно використовують їли для поліпшення зовнішнього вигляду садів і парків. Їли, висаджені згідно з усіма правилами, в певному порядку, здатні облагородити пейзаж саду або парку.
Їли бувають двох видів: блакитні та зелені. Ніяких істотних відмінностей між ними не існує ні в плані догляду, ні в плані будь-яких додаткових заходів для висаджування. Різниця полягає лише в кольорі хвої дерев.
Будь-господар дачі хоче облагородити і поліпшити зовнішній вигляд свого садка або дворика, тому блакитні і зелені смереки виглядатимуть у вас в дворі дуже красиво, і радувати око домочадців і гостей будинку.
У битві за облаштування і естетичну привабливість садів і парків, що знаходяться поряд з будинком, їли будь-яких забарвлень здатні перемогти будь-яких інших конкурентів, зі світу дерев.
Завдяки своїй красі, невибагливому догляду, і багатьом іншим позитивним сторонам, блакитні та зелені смереки міцно увійшли в ландшафтний дизайн сучасних заміських будинків.
Кожен може спробувати застосувати висадкою ялин у себе у дворі, адже і вартість ялин набагато нижче багатьох інших дерев.

- Advertisement -
- Advertisement -