Предмети інтер’єру, які ніколи не вийдуть з моди

- Advertisement -





Мода надзвичайно мінлива, і нехай інтер’єрної моди це стосується лише частково (все-таки вона змінюється не так швидко), в питаннях декору будинку ми не можемо ігнорувати тенденції. Проблема в тому, що не завжди є фінансова або тимчасова можливість займатися зміною інтер’єру. Що ж робити, якщо ви не готові до щорічних змін, але все ж хочете щоб ваш будинок завжди виглядав стильно і актуально?
 
Ми підібрали для вас декілька предметів інтер’єру, які підійдуть будь-якої вітальні кімнаті і їх головна особливість в тому, що вони будуть доречні завжди. Це речі поза часом, вони завжди сучасні і можуть прослужити вам рівно стільки, скільки вам захочеться. Традиційні жалюзі білого кольору. Цей предмет давно став ідеальною альтернативою класичним шторам. Жалюзі полюбилися мільйонам людей у ​​всьому світі завдяки тому, що вони дійсно чудово захищають від зайвого сонячного світла або очей цікавих сусідів і в той же час майже непомітні в інтер’єрі.
 
Свіжий білий відтінок надає кімнаті легкість і додаткове світло. Одна з проблем інтер’єру вітальні кімнати, з якою стикаються майже всі: куди покласти ноги, коли ви хочете розслабитися, сидячи на дивані або в кріслі? Прекрасним рішенням стане невеликий пуфик. Ми радимо звернути увагу на пуфи в марокканському стилі, такі, як на фото – невеликі, круглі і обтягнуті шкірою (зрозуміло, ви можете зупинити свій вибір на шкірозаміннику). Коричневий колір прекрасно доповнить будь-яку колірну гамму, а яскравий автентичний характер цих предметів інтер’єру додасть в інтер’єр цікаве звучання.
 
Підлогові світильники на триногах з’явилися не так давно, але відразу стали одним з найулюбленіших предметів декору вітальні. Такі світильники, по-перше, виконують функцію джерела додаткового, м’якого освітлення, а, по-друге, можуть стати повноцінним декоративним елементом. Щоб цікаво обіграти їх, досить встановити їх симетрично біля дивана. Якщо ви не великий шанувальник традиційних рішень, віддайте перевагу плафонам яскравих кольорів. Диван в стилі честерфільд – ще один предмет інтер’єру «на всі часи».
 
Цей класичний шкіряний диван коричневого кольору, прикрашений ґудзиками, давно став класикою дизайну, і він успішно використовується як в сучасних, так і в традиційних стилях Традиційний комод простої форми в стриманому стилі, можливо, не стане ключовою деталлю інтер’єру вітальні, але абсолютно точно буде вельми практичний і доповнить будь-який стиль. Ідеальним вкладенням стане комод з дерева теплих відтінків.
 
Крісло ніколи не буде зайвим ні в одній вітальні кімнаті. Ми пропонуємо звернути увагу на класичне шкіряне крісло, бажано глибокого коричневого відтінку. Подібна меблі завжди буде поза часом, залишається лише розбавити його строгий вид яскравою подушкою і стильний інтер’єр готовий. Мабуть, найстаріший і зарекомендував себе спосіб вкладення в «вічні цінності» – це покупка великого дзеркала, обрамленого класичної витонченої рамою.
 
 
Якщо можете собі дозволити, знайдіть вінтажну модель в посрібленою рамі, якщо немає – якісна пластикова альтернатива – теж прекрасний варіант. Група рамок з картинами або фотографіями на стіні – улюблений спосіб декорування вітальні. Це не дивно, адже подібний трюк якнайкраще показує вашу індивідуальність і смак. Ще один предмет інтер’єру, який здатний надати нотку позачасового шику і розкоші, це кришталева люстра.
 
Так, комусь здасться більш розумним купити сучасну, практичну модель лампи для вітальні, але витончені лінії і барвисті переливи світла може дати тільки класична люстра з кришталю або його якісної імітації. Перський килим додасть теплоти і настрою в будь-який інтер’єр, він відмінно доповнить як сучасний, так і класичний стиль. Купівля такого килима – вкладення в довготривалу перспективу, він довговічний і ви можете використовувати його також в спальні.

- Advertisement -
- Advertisement -