Стильні експерименти з яскравими шпалерами в туалетній кімнаті

- Advertisement -





Планування сучасних квартир все частіше передбачає ванну кімнату, об’єднану з санвузлом, проте якщо у вас ці два приміщення розділені, або ви просто маєте додатковий гостьовий санвузол, можна вважати це великим успіхом. Адже недарма дизайнери інтер’єрів просто обожнюють працювати з невеликими туалетними кімнатами, в яких немає душу або ванни, саме завдяки відсутності прямого контакту з водою можна експериментувати з матеріалами.
 
Ми пропонуємо звернути увагу на шпалери яскравих і сміливих забарвлень. Подібний прийом добре доречний в таких приміщеннях тому, що, по-перше, санвузол не є основним місцем перебування та найсміливіші експерименти не набриднуть швидко, а по-друге, невелика площа кімнати укупі з химерними принтами робить її немов іграшкової скринькою. Шпалери з принтом, що імітує домашню бібліотеку, – яскрава і цікава ідея для туалетної кімнати, для людей не позбавлених самоіронії.
 
Для тих, кому близькі ідеї з гумором, і хто не хоче зупинятися на імітації бібліотеки в санвузлі, ще одна цікава думка. Ці вишукані шпалери з традиційним принтом і різьблене дзеркало з гравіюванням, здається, виявилися не на своєму місці, вони могли б прикрасити вітальню або їдальню зону. Але якщо придивитися уважно, можна побачити, що малюнок не позбавлений частки гумору: в складний принт шпалер художник «сховав» зображення пожежних гідрантів, дорожніх знаків і навіть мишей.
 
Глухий чорний колір, в який пофарбовані підлогу і стелю в цій туалетній кімнаті, як не можна краще підкреслює малюнок на шпалерах. Подібний дизайн створює досить незвичний для такого приміщення стиль. Погляньте, як цікаво виглядає поєднання зображення дерев і предметів, з дерева виготовлених. Стіл-основа під раковиною виконаний з цілісного шматка деревини, він прекрасно контрастує з хитромудрим світильником, розкішним дзеркалом і загальної сірої кольоровою палітрою.
 
Принт цих шпалер буквально скопійований з малюнків в стилі печворк, він надзвичайно цікаво і яскраво виглядає в інтер’єрі ванної кімнати. Для того щоб злегка врівноважити велика кількість дрібних прямих рис, дизайнер вибрав раму для дзеркала, яка рясніє м’якими, плавними лініями. Дивлячись на цю туалетну кімнату, оформлену в яскравому і барвистому стилі сафарі, складно повірити, що інтер’єр всієї іншої квартири витриманий в спокійних і розслаблених пастельних тонах.
 
Цим ефектом несподіванки і приваблива ідея оформлення туалетних кімнат шпалерами найсміливіших кольорів. Коли ви підберете ідеальні шпалери для туалетної кімнати, інші деталі декору і фурнітури підбирайте виходячи з принта на шпалерах. Наприклад, в цьому інтер’єрі форма раковини повторює кола на малюнку шпалер, а підстава бра – мудрі зірки. У тому випадку якщо вам здається, що дуже яскравий малюнок шпалер зробить невелику кімнату ще менше, використовуйте наступний дизайнерський трюк: низ стіни нехай буде прикрашений молдінгами спокійного відтінку, а частина, що залишилася навіть при дуже сміливому малюнку не буде виглядати перевантаженою.
 
Дуже цікава ідея, яка якнайкраще підійде вам, якщо ви завжди мріяли відтворити будинку настрій старих винних льохів, їх теплий, домашній стиль. Ці рельєфні шпалери створюють реалістичне відчуття присутності дерев’яних ящиків, а колірна гамма розслабляє і гармонізує. Цей графічний принт додає нотки ретро-стилю в інтер’єр туалетної кімнати. Зверніть увагу, що при роботі з настільки яскравим і складним принтом, потрібно дуже уважно підбирати інші деталі декору. Тут, наприклад, столик під раковину і рама дзеркала прямо цитують деталі малюнка на шпалерах, а лаконічні бра підхоплюють тему ретро.

- Advertisement -
- Advertisement -