Інтер’єр, натхненний аквареллю

- Advertisement -





 
Напевно ви не раз захоплювалися полотнами відомих художників, виконаними в акварельного техніці. М’які переходи кольору, ледь помітна гра відтінків, легкість і свіжість – все це притаманне розмитою акварелі. Але як перенести це ледь вловиме настрій в інтер’єр квартири або будинку? Насправді, простіше, ніж може здатися! Якщо ви вирішили прикрасити акварельного розпису одну зі стін, будьте сміливіше. Ви цілком можете впоратися з цією роботою самостійно, достатньо лише дати волю своїй фантазії і не боятися великих, сміливих мазків.
 
Погляньте, малюнок на цій стіні виглядає абстрактно і невимушено, це саме той настрій, який ідеально підходить для інтер’єру спальні. Якщо ви поки не відчуваєте в собі достатній для декорування цілої стіни творчий потенціал, почніть з дрібниць. Цю стриману, оформлену в сірій кольоровій гамі, спальню чудово оживила пара подушок з барвистим акварельних малюнком. Такі дрібниці можуть стати справжньою знахідкою і кардинально змінити будь-який інтер’єр.
 
Ця приголомшливо оформлена стіна ванної кімнати нагадує ефект опущеною у воду кисті художника – розмиті до межі, немов розтікаються форми і плавні переходи відтінків. Подібний акварельний ефект як не можна краще підійшов для невеликої ванної кімнати, тут він виглядає максимально ефектно і повністю виключає необхідність додаткового декору. Оформлення стіни в цій кімнаті швидше нагадує про твори експресіоністів, досить несподіваний вибір, але тільки погляньте, який результат!
 
Крім того, стіни додатково прикрашені картинами, що показує, наскільки цікавий і неординарний ефект можна отримати, змішавши сучасне і класичне мистецтво в контексті одного приміщення. Ви можете відтворити подібний дизайн за допомогою готової фрески або шпалер. Штори, немов декоровані талановитим художником-імпресіоністом, надають інтер’єру цієї стильно обставленій кімнати свіже та неординарне звучання. Автор проекту вирішив залишити всі інші елементи декору лаконічними і спокійними, все для того, щоб додатково акцентувати увагу на дивовижної краси шторах.
 
Попередні приклади показують, наскільки цікаво розкриваються різні кольори в акварельного техніці. Але навіть в тому випадку, якщо ви не готові додати барвистості інтер’єру, можна знайти натхнення в роботах художників. Мова про олівцевих начерках, адже сірий колір – один з найбільш універсальних і стильних. Сміливо використовуйте глибокий графітовий відтінок, а для того, щоб додатково підкреслити арт-ідеї, прикрасьте кімнату картиною в олівцевої техніці. Навіть традиційні і звичні квіткові мотиви звучать по-новому завдяки акварельного техніці. Погляньте, цей чудовий набивний малюнок в невеликий квітка зовсім не виглядає нудним, м’які форми і розмиті лінії якнайкраще доповнюють умиротворений настрій цієї спальні.
 
Блакитні кольори дублюються в принті наволочок, а бежеві вкраплення на шпалерах перегукуються з відтінком деревини. Перше, що спадає на думку при вигляді цієї спальні, це спокій і лаконічність. Але це лише поверхневі погляд, якщо ви придивіться уважніше, ви можете помітити, наскільки тонко і точно вивірена кожна деталь, як картина, буквально вбудована в узголів’я ліжка, поклала початок для всіх, зібраних в кімнаті, арт-об’єктів, для всіх фактур і відтінків.

- Advertisement -
- Advertisement -