Причини додати яскравих фарб в інтер’єр прямо зараз

- Advertisement -





 
У період, коли зима потихеньку здає свої позиції, а сонце світить все яскравіше, всім нам найбільше хочеться наблизити наступ справжньої весни, з її фарбами і теплом. Складно знайти найбільш вдалий період в році для великих або не дуже переробок в декорі будинку, ми поки не обтяжені весняними клопотами, а настрій вже вимагає кольору, а ще краще поєднання декількох соковитих фарб. Ось лише кілька причин для того, щоб додати життєрадісний колір ваш інтер’єр прямо сьогодні!
 
Наявність одного або декількох насичених, соковитих кольорів в інтер’єрі допомагає залишатися більш енергійними, яскраві фарби незмінно підвищують настрій і візуально роблять приміщення більш сонячним і легким. Сміливі колірні поєднання, подібні парі синій-жовтий, представленої в інтер’єрі цієї вітальні, як не можна краще підходять для тих зон, де ви приймаєте гостей. Подібні фарби самі по собі і є втілення веселощів і відкритості.
 
Вибирайте колір в практичних предметах або в декоративних, він буде працювати в будь-якому випадку. Сонячний жовтий колір як не можна краще доповнює будь-яку нейтральну гаму, навіть саму стриману, подібну до тієї, що представлена ​​на фото: білі і бежеві відтінки, велика кількість натуральної деревини. Навіть якщо ви завжди уникали помітних фарб в інтер’єрі і більше тяжієте до стриманості, спробуйте пограти з відтінками хоча б з дрібницях. Великий шанс, що ваш настрій стане більш радісним, а емоції заграють новими фарбами.
 
Сміливі починання навколо завжди йдуть рука об руку з новим витком у розвитку нас самих і нашого життя, причому схема успішно працює в обох напрямках. Тому покупка килима або шпалер з незвичайним принтом можуть дати необхідний заряд для нових звершень і для нового відчуття життя в цілому. Зверніть особливу увагу на ті приміщення в будинку, де немає джерел природного освітлення, куди не проникає сонячне світло, саме в подібних куточках, наприклад, в передпокої зоні, спалах соковитого жовтого або іншого яскравого кольору стане справжнім порятунком.
 
Найяскравіші спогади в житті дуже часто пов’язані на асоціації з конкретним відтінком, найчастіше це саме яскравий, що запам’ятовується колір. Використовуйте цей факт для створення особливої ​​атмосфери в будинку, зробіть соковиті фото з подорожей і нехай вони стануть акцентними в інтер’єрі. Можете також продублювати відтінок в декорі і інших предметах, це посилить ефект. Давно доведено, що яскраві кольори допомагають нам сконцентруватися і навіть бути більш продуктивними. Чому б тоді не використовувати їх в інтер’єрі домашнього офісу або кабінету?
 
Навіть одна акцентні деталь може змінити вид кімнати до невпізнання і задати потрібний настрій. Веселкові кольори є настільки самодостатнім компонентом декору, що не вимагають зовсім ніяких доповнень! Білий фон – ось ідеальне сусідство для будь-якого насиченого тону, і це доводить інтер’єр на фото: рожеві і бірюзові фарби постали в усій красі в цьому білосніжному холі. Уже зовсім скоро стануть доступні перші вісники весни – прекрасні, сонячні нарциси. Ну а поки можна насолодитися цим відтінком в невеликих предметах декору, яких саме – вирішувати вам.

- Advertisement -
- Advertisement -