Десерт як джерело натхнення

- Advertisement -





 
Як часто доводиться шукати натхнення для створення інтер’єру в найнесподіваніших місцях, одним з таких джерел може стати … ваш обід! А точніше, десерт. По суті все, що нас оточує, це нескінченне різноманіття колірних поєднань, потрібно лише вчасно помітити щось цікаве і незвичайне, ось і готовий концепт для майбутнього дизайн-проекту.
 
Щербет. Різноманіття смаків передбачає також задоволене значна кількість відтінків, але всіх їх ріднить одне – вони акварельні, немов розбілені і приглушені. Саме такі кольори можна сміливо використовувати в абсолютно будь-якому интерьерном стилі, і найголовніше, що вони прекрасно поєднуються між собою, тут важко зробити помилку навіть новачкові. Погляньте, для дизайну дитячої кімнати не тільки використовуються два активних відтінку, але і деталі всіх кольорів веселки, при цьому всі вони чудово гармонують.
 
Шоколадне печиво з вершковим кремом. Погодьтеся, це поєднання прекрасно як в світі гастрономії, так і в колористиці. Гармонія темного і світлого це вічна класика, але в даному випадку ми йдемо від монохрома, і в результаті отримуємо одне з найстильніших, м’яких і елегантних колірних поєднань: вершковий білий, ніжний беж і темний коричневий в акцентах.
 
Малинове варення з шоколадною крихтою. Вельми несподіваний вибір, особливо якщо розглядати цю колірну гамму з точки зору вибору для спальні. Мало хто зважиться на велику кількість червоного кольору в інтер’єрі, але такий відтінок виглядає вельми шляхетно і стильно, а невеликі вкраплення темно-коричневого надають палітрі додатковий лиск.
 
Морозиво з волоським горіхом і кленовим сиропом. На це поєднання варто звернути особливу увагу прихильникам еко-стилю, адже саме в подібну колірну палітру ідеально вписуються природні матеріали: дерево, шерсть, льон.
 
Неаполітанський десерт. Ці ласощі з колористичної точки зору являє собою поєднання насиченого малинового, глибокого шоколадного і ніжного вершкового відтінків. Вельми сміливе поєднання, але воно може бути використано в інтер’єрі, наприклад, ванної кімнати або холу. Такі кольори дають динаміку і говорять про оригінальність власника будинку.
 
М’ятне або фісташкове морозиво. М’який, приглушений, але такий свіжий і літній колір як не можна краще підійде для створення інтер’єру ванної кімнати. Подібні прохолодні відтінки часто використовуються для декору в вінтажному стилі, проте вони так само хороші в іншій стилістиці. Вершкове морозиво з карамеллю. Це вишукане поєднання може стати чудовою базою для роботи з більш яскравими відтінками, а може виступити як самостійна палітра. М’який коричневий відтінок розкриває весь свій шарм в оточенні великої кількості бежево-сірого, такого огортає і розслабленого. Ідеальна гамма для будь-яких сучасних інтер’єрних стилів.
 
Темний шоколад з шматочками апельсина. Найдосвідченіші гурмани (рівно, як і цінителі дизайну) знаходяться в постійному пошуку нових поєднань смаку і кольору. Якщо ви готові до несподіваних експериментів, розгляньте цю нетривіальну пару: коричневий і оранжевий. В інтер’єрі цієї вітальні дизайнер пішов ще далі, він вибрав для обробки стін матеріал з глянсовою поверхнею. Ймовірно, настільки насичені кольори підійдуть не всім, але на них однозначно варто звернути увагу.

- Advertisement -
- Advertisement -