Червоно-біло-синя гамма в інтер’єрі

- Advertisement -





В дизайні, в тому числі і в інтерьерному, є такі колірні поєднання, які так давно використовуються, що стали справжньою класикою і сьогодні складно пригадати, з якої епохи і якого стильового напрямку вони прийшли. Одним з таких сполучень є синьо-біло-червона гамма, яка застосовується повсюдно. Складно навіть сказати, в якому интерьерном напрямку ця палітра могла б бути недоречною, адже як дані кольору по-окремо, так і їх поєднання завжди виглядає елегантно і гармонійно.
 
Ви можете створювати насичені і складні поєднання з усіх трьох кольорів відразу, а можете використовувати один як основний, а два інших – в якості невеликих акцентів. Ось лише кілька цікавих інтер’єрів, в яких використовувалася подібна гама, використовуйте їх як джерело натхнення і створюйте свої стильні ідеї. В інтер’єрі цієї їдальні превалює більш насиченою блакитний колір, яскравий, майже рік, що минає в бірюзовий.
 
Такий холодний відтінок прекрасно візуально розширює простір, а предмети меблів червоно-оранжевого кольору на контрасті виглядають ще цікавіше. Червоний і синій кольори нерідко використовуються для створення інтер’єрів дитячих кімнат. Не бійтеся експериментувати з цим поєднанням, але намагайтеся уникати ситуації, коли обидва відтінку дуже насичені і темні, при роботі з дитячою зоною більше підійдуть м’які, приглушені тони. Інтер’єр цієї спальні виглядає неймовірно повітряно, легко і стильно. Секрет в поєднанні максимально світлих відтінків червоного, синього і великій кількості фонового білого кольору.
 
Багато хто любить кухонні інтер’єри, виконані в білому кольорі. Чому б не розбавити традиційний дизайн парою елементів червоного і синього кольорів? Підберіть нові стільці, полиці або невеликі деталі декору для додання свіжого настрою. Соковитий вишнево-червоний – дивно красивий відтінок! Для того, щоб додатково підкреслити і зробити його акцентним, інтер’єр кухні виконаний в біло-сірій гамі, так кольору не конфліктують між собою, а вигідно підкреслюють один одного.
 
Ви можете додати нове звучання свого інтер’єру, навіть не проводячи серйозних змін в ньому. Якщо основна колірна гамма приміщення – це нейтральні тони, сміливо додавайте в неї кілька аксесуарів синього або червоного відтінку, а ще краще обох відразу. Погляньте, інтер’єр це вітальні зони не можна назвати яскравим або помітним, палітра дуже стримана, проте її точно не можна назвати нудним. Невеликі вкраплення синього і червоного кольорів доповнюють і вигідно підкреслюють лаконічність стилю.
 
В даному випадку вигадливий малюнок плитки грає роль головного акценту всього інтер’єру ванної кімнати. Інші елементи обробки залишаються нейтральними, вони покликані створити ідеальне тло для демонстрації красивого принта статі. Червоно-синьо-біла кольорова гамма хороша не тільки для роботи з інтер’єрами, але і для зовнішніх оздоблювальних робіт. Вибирайте між спокійним синім, нейтральним білим і насиченим червоним або використовуйте їх одночасно.

- Advertisement -
- Advertisement -