9 ідей використання м’якого оранжевого кольору в інтер’єрі

- Advertisement -





Помаранчевий колір є одним з найскладніших в роботі з інтер’єрами, справа в тому, що він не тільки яскравий, але і особливо насичений, тому незмінно відволікає на себе всю увагу. Тим, хто любить помаранчевий і прагне застосувати його в декорі будинку, важливо ретельно продумати іншу колірну гамму.
 
Однак якщо ви до сих пір в пошуках більш практичною ідеї, то зверніть увагу на м’який, трохи приглушений відтінок оранжевого, який іноді називають гарбузовим цвітом. Такий тон набагато простіше комбінувати і ось лише дев’ять стильних ідей щодо його використання в обробці і декорі.
 

  1. Акцентна стіна Використовуйте м’який помаранчевий для фарбування однієї або двох стін, так вони стануть справжнім акцентом, який не тільки задасть загальний настрій колірній палітрі кімнати, але і додасть світла і теплоти.

 

  1. Фартух для кухні В той час як гамма нейтральних відтінків просто ідеальна для тих предметів інтер’єру, які ми не хочемо міняти роками (підлога, стіни, меблі), яскраві кольори ніби створені для того, щоб використовувати їх за настроєм, так часто, як хочеться. Розставте модні акценти на кухні за допомогою помаранчевого або вашого улюбленого насиченого відтінку.

 

  1. Декор стін Якщо фарбувати в помаранчевий цілу стіну ви поки не готові, використовуйте його в кілька менших обсягах, наприклад, для дитячої кімнати відмінно підійде декорування світлих стін смужкою теплого кольору. Ви можете продовжити тему геометричних форм і на інших ділянках, а можете залишити помаранчевий акцент єдиним в інтер’єрі.

 

  1. Меблі Теплий помаранчевий колір прекрасно розкривається на тлі нейтральної палітри, тому якщо основна композиція вашого інтер’єру вже виконана в спокійних відтінках, розгляньте варіант покупки меблів з помаранчевої оббивкою. Такий прийом гарний тим, що меблі при бажанні досить легко поміняти.

 

  1. Помаранчевий як елемент освітлення Один з найцікавіших способів застосування оранжевого кольору, який люблять дизайнери, можна описати формулою «світло плюс колір». Будь-яка лампа або світильник, внутрішня частина якого пофарбована в теплий помаранчевий відтінок, буде давати кімнаті більш м’який, затишний світ.

 

  1. Оздоблення усередині стелажів Навіть самий строгий інтер’єр стане зразком смаку і стилю, якщо додати в нього краплю гумору і креативу. Фарбування внутрішніх поверхонь стелажів в будь-який насичений колір додає всій кімнаті нове, більш сучасне звучання.

 

  1. Декорування недекоративних елементами Часом для того щоб істотно змінити настрій інтер’єру, зовсім не обов’язково купувати декоративні предмети, адже кольорові акценти можна розставити навіть за допомогою найпростіших побутових речей.

 

  1. Зовнішнє оздоблення будинку Насичений оранжевий колір немов створений для обробки зовнішніх стін, адже холодний клімат з малою кількістю сонячних днів, на жаль, характерний для багатьох регіонів нашої країни. Теплі нотки оранжевого скрасять осінні посиденьки на терасі або веранді вашого будинку.

 

  1. Вхідні двері Не важливо чи живете ви в своєму будинку або в квартирі, ви можете сміливо використовувати помаранчевий для декорування вхідних дверей, адже так приємно, коли вас і ваших гостей зустрічає один з найбільш привітних і теплих відтінків.
- Advertisement -
- Advertisement -