Як облаштувати гостьову кімнату до свят

- Advertisement -





Новорічні свята все ближче, а це значить, що ось-ось почнеться прекрасна і така довгоочікувана пора канікул, коли можна ходити в гості і, звичайно, приймати гостей у себе. Нехай не кожна квартира має площею, комфортною для прийому друзів або родичів на тиждень або дві, але гості, що залишаються на ночівлю у вас вдома, цілком можуть розміститися в комфортних умовах. У будь-якому випадку, перед розміщенням гостей варто врахувати деякі моменти.
 
Подбайте про свіжому постільній білизні, відмінно буде в період новорічних свят підібрати симпатичний комплект на зимову тематику, з милими сніговиками, лісовими звірами або просто сніжинками на синьому тлі. Приготуйте для гостей невеличкий запас питної води і легких закусок прямо в кімнаті. Це допоможе їм відчути себе як вдома, адже багато хто з нас люблять перекусити ввечері, після основного вечері, вже лежачи в ліжку. Ніщо не наповнює кімнату таким затишком і теплом, як букет живих квітів. Він може бути невеликим, але завжди покаже вашу щиру турботу і увагу до близьких людей. Крім того, квіти внесуть необхідну родзинку навіть в дуже лаконічний інтер’єр.
 
Обов’язково підготуйте приналежності для ванни, це в першу чергу пара рушників, зубна щітка. Також не варто забувати і про шампунях, гелі для душу і тому подібних предметах. У цьому випадку якраз знадобляться численні набори для подорожей, які, напевно, скупчилися в кожному будинку після поїздок. Гості неодмінно оцінять таку турботу. Якщо у вас є любов до декорування, прийом гостей – це відмінний спосіб проявити всі свої таланти! Замість стандартних предметів меблів використовуйте цікаві дизайнерські знахідки, нехай ваші близькі відчують себе особливо важливими гостями.
 
Не залишайте без уваги вік ваших гостей, адже наповнити гостьову кімнату індивідуальністю і персональної турботою вкрай важливо. Якщо у вас на ночівлю залишається дитина, покладіть йому на ліжко плюшевого ведмедя, якщо це дорослий – кілька книг. Такий підхід, безсумнівно, розтопить серце будь-якої людини і залишить в його пам’яті найсвітліші спогади про час, проведеного в вашому домі. Якщо гостьова кімната сама по собі невелика, виділіть додаткові зони для гостя в інших частинах будинку.
 
Наприклад, у вітальні можна встановити на час додаткове крісло з красивими подушками, так людина зможе відчути себе як вдома. Якщо ви зараз перебуваєте на стадії планування інтер’єру квартири або будинку, непогано буде заздалегідь спланувати в гостьовій кімнаті дві окремо стоять ліжка, в майбутньому вони можуть стати в нагоді для прийому як одну людину, так і двох одночасно. Подумайте про місце, де вам самим найприємніше зупинятися і гостювати. Це може бути невеликий будиночок на морському узбережжі або гостьова кімната в центрі галасливого міста. Стилізує свою гостьову в тому дусі, який найближче вам.
 
Якщо ви не готові займатися детальною розробкою дизайну гостьової кімнати, зробіть ставку на яскраві та запам’ятовуються шпалери. Вони можуть стати головним акцентом навіть в лаконічно обставленому і невеликому приміщенні.

- Advertisement -
- Advertisement -