Як змінити інтер’єр будинку швидко і просто

- Advertisement -





Зазвичай якщо ми замислюємося про зміну декору, питання передбачає вкладення, певний бюджет і масу витраченого часу. Однак, бувають ситуації, коли так хочеться щось змінити в навколишньому середовищі, але необхідних ресурсів недостатньо. Саме для таких ситуацій ми підібрали кілька цікавих ідей від професійних дизайнерів, вони допоможуть вам оновити інтер’єр без зайвих витрат і клопоту. Якщо одна зі стін у кімнаті пустує, то саме час втілити ідею невеликої галереї.
 
Як «виставкових зразків» може виступати все що завгодно – починаючи від малюнків ваших дітей, закінчуючи раритетними сімейними фото, втім, звичайні малюнки, які ви знайшли в інтернеті і роздрукували, теж підійдуть. Підберіть для них цікаві рами і розмістіть на стіні. Додайте в інтер’єр вітальні невеликий кавовий столик, він не займе багато місця, але додасть затишку і комфорту. Прикрасьте журнальний столик незвичайними предметами, наприклад, композицією зі свічника незвичайної форми, морських черепашок і старовинної вази.
 
Вже наявні предмети меблів можна розставити новим образом, симетрія замість хаотичності і навпаки. Якщо в кімнаті вже є підвісні полки, можна поміняти їх місцями і змінити розташування на стіні, навіть такі дрібниці часом можуть додати нових фарб в інтер’єр. Буває так, що навіть зміна місць книг на стелажах здатна змінити щось в кімнаті. Що стосується інтер’єру ванної кімнати, то один з найпростіших варіантів зміни декору – це, звичайно, нова душова шторка. Якщо вас не лякають невеликі малярні роботи, то сміливо вибирайте один об’єкт в приміщенні, який можна перефарбувати, і нехай новий колір буде надзвичайно яскравим і насиченим.
 
Нова рама для старого дзеркала – відмінний спосіб отримати стильний аксесуар без зайвих фінансових вкладень. Коли мова заходить про бувальцях в інтер’єрі кухні, то незважаючи на велику кількість варіантів реальних змін, дуже часто можна перетворити цю кімнату до невпізнання за допомогою тільки лише генерального прибирання. Якщо хочеться внести свіжі нотки в інтер’єр їдальні зони, спробуйте додати еклектики, створивши незвичайну композицію зі стільців різної стильової спрямованості. Використовуйте звичні предмети побуту нестандартним чином, проявіть фантазію, і ви зможете придумати тисячі різних застосувань для самих звичайних предметів.
 
Центр великого обіднього столу в перервах між прийомами їжі можна прикрасити декоративними свічниками, вазами або навіть витонченої клітиною для птахів. Декорування спальні заслуговує на окрему розмову, однак навіть тут є деталі, замінивши які, можна вигідно підкреслити архітектуру, настрій і стиль кімнати. Спробуйте поекспериментувати з текстилем, це займе мінімум часу, а головне варіантів можна підібрати просто незліченна кількість. Оновлення оббивку на дивані або кріслі, що може бути простіше! Якщо докласти зусиль, то можна впоратися з цим завданням навіть без допомоги професіоналів. По суті у вас вдома з’явиться новий комплект м’яких меблів, а фінансові витрати потрібні лише на покупку матеріалу.

- Advertisement -
- Advertisement -