10 свіжих ідей для інтер’єру кухні

- Advertisement -





Кожен сезон дарує всім любителям дизайну інтер’єру нові ідеї, свіжі підходи до декору і планування, які можна втілити в рамках вашого будинку вже сьогодні. Якісь переробки вимагають серйозних робіт і відчутних витрат, а якісь, навпаки, прості у виконанні і не позначаться на вашому бюджеті. В інтер’єрі цієї кухні обідній стіл вирішено було замінити повноцінної лаунж-зоною, що є вельми нетривіальним підходом. Варто відзначити, що місткість обідньої зони була одним з головних вимог замовника. Ось чому тут з’явилося відразу два зручних диванчика, які сконструйовані таким чином, що спинки служать і як тумб.
 
Відмінною ідеєю для тих кухонь, де часто не вистачає місця, може стати стіл на коліщатках. Його можна використовувати і як продовження обіднього столу, і як робочу поверхню для готування. Цікаво і небанально виглядає дует з пофарбованих в один відтінок холодильника і будь-якого з кухонних предметів меблів. Освіжити інтер’єр кухні можна і за допомогою обклеювання однієї зі стін шпалерами з яскравим, модним малюнком. Вибирайте спеціальні, зносостійкі і легко миються. Індустріальний стиль сьогодні дуже актуальне, можливо, саме він внесе в декор вашої кухні свіже настрій.
 
Стільниця для кухонного столу зовсім не обов’язково повинна бути виконана з дерева або керамограніта, дайте волю фантазії та креативності і зверніть увагу на інші матеріали. Актуальний для заміських будинків висока стеля не завжди потрібно ховати, адже відкриті балки і перекриття можуть виглядати дуже стильно. Мабуть, найочевиднішим і універсальним способом оновити інтер’єр будь-якої кімнати, в тому числі і кухні, було і залишається фарбування. Зміна кольорової палітри в одну мить змінить настрій інтер’єру, навіть якщо всі предмети меблів залишаться старими. Ось чому корисно іноді додавати хоча б деякі яскраві акценти, а, можливо, і міняти колір повністю.
 
Найбільшу площу на кухні займають шафки і стелажі, іноді це цілісний гарнітур, іноді – набір з різних предметів. У будь-якому випадку фарбування саме цих меблів найбільш явно змінює весь інтер’єр в цілому. Добре виглядає не тільки один колір, але і поєднання двох відтінків. Плитка є одним із самих практичних оздоблювальних матеріалів для роботи в приміщеннях з підвищеною вологістю, таких, як кухня. Але не варто обмежуватися класичної квадратної плиткою, адже сьогодні вибір просто величезний, можна підібрати навіть дуже оригінальні зразки.
 
Любителі всього природного і натурального гідно оцінять обробку неокрашенной деревиною. Якщо говорити про зручність і довговічності, то навряд чи щось може бути краще, ніж меблі для кухні, виготовлені на замовлення. Ми не часто використовуємо в інтер’єрі кухні кришталеві люстри, це, насправді, не завжди практично і доречно, але іноді невеликі, симпатичні люстри можуть виглядати дуже стильно і свіжо саме в рамках кухонної зони. Організація зберігання – це, мабуть, першорядне завдання при створенні інтер’єру кухні.
 
Постарайтеся переглянути пристрій своїх ящиків і стелажів, можливо, їх пора замінити на більш компактні і в той же час місткі. Ось ще один предмет меблів, який став вже класикою інтер’єрного дизайну, і, потрібно зазначити, цілком заслужено. Це кухонний острів, річ практична, стильна і функціональна. Важливо правильно оцінити, чи дозволяє площа вашої кухні установку такого значного предмета, але якщо простір є, то розглянути цей варіант.

- Advertisement -
- Advertisement -