Приклади облаштування робочої зони в невеликій кімнаті

- Advertisement -





Все більше офісних співробітників по всьому світу прагнуть хоча б частину своїх офісних справ виконувати в домашніх умовах. Це зручно для більшості працівників, а значить, з’являється необхідність створення комфортного робочого місця вдома. Вимоги у всіх різні, але мінімальний комфорт вимагає певного простору. Як правило, мова йде про зручний робочому столі і невеликому офісному стільці – зазвичай цього достатньо. Здавалося б, нічого складного, але якщо площа кімнати і так невелика, то виділення навіть пари квадратних метрів для установки столу може стати серйозною проблемою. Як же виконати таку складну задачу?
 
Ми підібрали сім вдалих прикладів стильних інтер’єрних рішень. В даному випадку дизайнер створював інтер’єр невеликої спальні, господиня якої має творчу професію. Кімната має скромну площу, тому розмір робочого столу відповідає вимозі економії простору. Однак, зона для творчості все одно виглядає дуже стильно і гармонійно, адже були використані якісні матеріали, а декоративні деталі посилюють ефект. Цей мініатюрний будиночок вмістив в себе буквально все, що потрібно для комфортного життя! І навіть знайшлося місце для робочого столу і зручного стільця. Останній, до речі, відмінно справляється ще і з роллю чайного столика.
 
Інтер’єр цієї невеликої квартири-студії таїть в собі приємний сюрприз: дверцята шафи ховають робочий куточок, в якому знайшлося місце не тільки для комп’ютерного столу, але і для декількох містких полиць. Говорячи про функціональні предметах меблів, не можна не згадати незаслужено забутий в останні роки секретер. Сьогодні дизайнери знову звернули увагу на цей стильний елемент інтер’єру, а для невеликих кімнат він може стати справжнім порятунком, адже це можливість створити робочу зону, не витрачаючи площа для установки письмового столу. Як правило, робоча зона не обмежується одним лише столом, потрібно ще місце для установки техніки, книг, робочих матеріалів та іншого.
 
Вирішити проблему можна, розташувавши робочу зону поруч зі стелажем, тоді не доведеться купувати і шукати місце для установки додаткових полиць. Як і раніше, кращим місцем для розташування робочої зони залишається простір в безпосередній близькості від вікна. Зрозуміло, це не завжди можливо, але спробувати спланувати кімнату саме таким чином все ж варто. Інтер’єр цього невеликого, але такого затишного пересувного будинку в черговий раз доводить: величина площі зовсім нічого не визначає, головне – це бажання створити зручний і самий стильний інтер’єр, що враховує всі потреби і смаки власника будинку.

- Advertisement -
- Advertisement -