Прості способи зробити інтер’єр спальні розкішним

- Advertisement -





Якщо ви вирішили створити по-справжньому розкішний інтер’єр спальні, не поспішайте витрачати величезну суму на послуги найкращого дизайнера в місті. Іноді для такої мети достатньо внести деякі зміни у вже наявний інтер’єр, додати йому лиску за допомогою ключових деталей. На щастя, привабливий і навіть шикарний дизайн далеко не завжди коштує дуже дорого. Колір дуже важливий! Нерідко саме правильно підібрана колірна гамма створює той невловимий шарм, якого ніяк не добитися навіть за допомогою самих вишуканих декоративних елементів.
 
Не бійтеся використовувати в спальні темні, глухі відтінки, адже звичний всім білий, бежевий і його похідні незамінні лише в ультрамінімалістічних інтер’єрах. Погляньте, як красиво складний сірий відтінок контрастує з елементами білого кольору в декорі цієї спальні. У тому випадку, коли бюджет або час обмежені, досить зайнятися оформленням стіни, яка знаходиться за узголів’ям ліжка. Предмет декору спальні, який неможливо не помітити, – ефектне узголів’я ліжка. Красиве узголів’я здатне вивести дизайн всієї кімнати на новий рівень, тому до вибору цього об’єкта варто поставитися уважно.
 
Особливо виграшно виглядають незвичайні форми, яскраві кольори і вишукана, дорога тканина оббивки. В даному проекті саме узголів’я стало ключовим акцентом всього інтер’єру. Гарний жовтий колір прекрасно виглядає на тлі нейтральної світло-сірої гами, а незвичайна форма головах привертає увагу. Вибирайте правильні освітлювальні прилади. Для спальні підійдуть будь-які: і великі люстри, і крихітні нічники, і витончені торшери, і класичні бра. Секрет в тому, щоб обраний предмет мав сяючу поверхню. Блиск і глянець ідеально підходять для створення особливого, шикарного декору в спальні. Особливо ефектно такі предмети виглядають на тлі дуже лаконічною, стриманою колірної гами.
 
Сіро-коричневий і вершковий відтінки як не можна краще виглядають саме поруч із сяючими фактурами. Якщо площа спальні дозволяє, знайдіть місце для красивого дизайнерського крісла. Розмістити його можна, наприклад, біля вікна, навпроти ліжка або близько комода. Масивне крісло з красивою оббивкою або витонченої форми стілець – в будь-якому форматі такий предмет інтер’єру зробить декор спальні більш цікавим і продуманим. Невелика, мешкаючи плюшем лава виглядає дуже симпатично і створює в спальні просто королівський інтер’єр. Додайте сяйва інтер’єру спальні в самому прямому сенсі.
 
Два невеликих дзеркала, симетрично розташованих над тумбами – ще один секретний дизайнерський трюк. Для втілення в життя цієї ідеї вибирайте дзеркала з якоюсь родзинкою. Це може бути нестандартна форма, цікавий дизайн рами або щось ще. Дуже велике значення в інтер’єрі спальні мають тумби. По-перше, їх поверхня завжди повинна бути мінімально завантажена різного роду дрібницями, а по-друге, краще вибирати тумби незвичайного дизайну. Дуже яскраво і стильно виглядають парні тумби з покриттям, що імітує дзеркальну поверхню.
 
Вони створюють особливий ефект, немов розчиняючись в просторі. Не забудьте і про декоративні подушках, вони надають заправленої ліжка естетичний і стильний вигляд. У більшості випадків відмінно виглядають дві або три пари подушок різного розміру, акуратно укладене в головах. І, нарешті, фінальним штрихом може стати по-справжньому розкішне покривало, ніби недбало кинуте на ліжко. Це той предмет декору, в який варто вкласти кошти, адже якісна, правильно підібрана тканина без слів розповість про ваш смак.

- Advertisement -
- Advertisement -