7 правил складання кухонних меблів

- Advertisement -

7 правил складання кухонних меблів
Галузь: Готові комплекти кухонних меблів, Каркаси тумб
Як швидко позбутися від перекручування кухонних меблів? Як не пошкодити складальні елементи і як добре підігнати окремі деталі один до одного? Найпростіше виконати роботу за допомогою фахівця, і якщо поруч з нами немає такої людини, давайте уважно розглянемо інструкцію, яку виробник приклав до всього набору. Поряд з нашими 7 правилами складання зібрати набір кухонних меблів може будь-хто.
Як розпізнати, що наші меблі зібрана неправильно?
Давайте поглянемо на ваш комплект і зверніть увагу на:
Ряд навісних і стоячих шаф – краю окремих сегментів повинні примикати один до одного, будь-простір, що залишився або переміщення шафи трохи вперед або назад не буде виглядати естетично.
Рівність стільниці – щоб приготування страв проходило в комфортних умовах, необхідно отримати рівну поверхню стільниці. Якщо одна з частин набору буде поміщена нижче, а інша – на невелику платформу, всі предмети, розміщені на столі, втратять свою міцну опору.
Петлі – деякі двері відкриваються тільки на певний кут, це означає, що петлі неправильно прикріплені до рами; вони з часом зіпсуються, і двері злегка прогнеться.
Кілька правил, яких слід дотримуватися при зборці шафи:
1. Розпакуйте всі коробки, щоб акуратно розділити елементи конструкції шаф, і створіть відповідні набори аксесуарів. Помістіть болти поруч один з одним, а гайки – поруч з гайками. Вкручуючи їх, ми не будемо кожен раз шукати черговий маленький елемент.
2. Переконайтеся, скільки людей потрібно, щоб зібрати всі воєдино. У деяких випадках це буде 2 людини.
3. Подбаймо про господарські інструментах, які можуть нам стати в нагоді. Це обов’язково буде молоток, викрутка або шестигранний ключ.
4. Перш ніж робити які-небудь дії, перевірте стіни і підлогу, на яких будуть проводитися роботи. Вони повинні бути рівними і з таких матеріалів, щоб в них можна було розмістити відповідні кріплення. Також звернемо увагу на розводку електричних розеток.
5. Монтаж шаф завжди слід починати з навісних навісних шаф, а в разі стоїть сегмента приступимо до будівництва кута. Ми не будемо обмежувати свободу пересування.
6. Якщо в меблевому відсіку немає дренажних отворів, їх потрібно буде виконати лобзиком.
7. Якщо між меблями і стіною є зазори, їх можна закрити оздоблювальними елементами під колір фасадів шафи.
Пам’ятайте: останній етап робіт, пов’язаних зі складанням кухонних меблів, – це підключення води, газу та електроприладів. Краще довірити цей обсяг робіт кваліфікованим фахівцям.

- Advertisement -
- Advertisement -