Щоб ваша ванна кімната була більше схожа на спа, використовуйте підлогу з підігрівом

- Advertisement -

Щоб ваша ванна кімната була більше схожа на спа, використовуйте підлогу з підігрівом. Його перевагою є не тільки ідеальний обігрів приміщення, а й те, що він не займає місця на стіні і забезпечує комфорт ногам навіть в холодні дні. Підлоги з підігрівом нагрівають підлогу рівномірно. Тому він ідеально підходить для великих ванних кімнат, де установка тільки радіаторів значно збільшує час прогріву приміщення. Пам’ятайте, що таке рішення може бути активним лише під обраний підлогу, тому перед установкою переконайтеся, що ваше приміщення відповідає всім вимогам.
Якщо варіант з ненав’язливим обігрівом не підходить, виберіть високий і привабливий полотенцесушитель – хромований або чорний, який буде відмінно гармоніювати з нейтральними кольорами. Виберіть, наприклад, плоский радіатор в сучасному стилі, який відрізняється привабливою формою і обов’язково сподобається вашим гостям.
Освітлення, як в спа-ванною – натхнення
Теплий розсіяне світло створює у ванній атмосферу умиротворення, настільки відому по спа-салонах. Найкраще для цього підходить настінне освітлення. У нашому багатому пропозиції ви знайдете сучасні пропозиції, які, безсумнівно, додадуть вашій ванній кімнаті розкішний характер. Або, може бути, ви також шукаєте освітлення, яке буде добре працювати під час косметичних процедур або при нанесенні макіяжу? Вбудовувані даунлайти і точкові світильники ідеально підходять для цього. При цьому вони настільки непомітні, що відмінно вписуються в естетику приміщення.
люстра
Для регулювання яскравості освітлення встановіть регулятори. Також будуть потрібні регульовані лампочки і вимикач. Таке рішення дозволить створити спокійну атмосферу під час розслаблюючій ванни і прикрасити кімнату під час інших занять.
Також обов’язково знайдіть місце для розкішних свічок. Вибирайте м’які нейтральні тони і аромати сандалового дерева, чаю, імбиру, льону або бавовни. Розкладіть їх навколо ванни і вмиваючись. А якщо ви плануєте капітальний ремонт, зробіть в стінах поглиблення, куди ви будете вставляти свічки. Пам’ятайте, що ніколи не залишайте запалені свічки без нагляду. Також вибирайте їх розмір відповідно до простором, щоб уникнути диму на стінах.
аксесуари
Настінні дозатори мила поруч з раковиною і в душі дозволять створити домашню спа-ванну кімнату. Не залишайте зверху некрасиві пластикові пакети, так як вони псують декор. Замість цього кладіть мило, креми і косметику для волосся в спеціальні дозатори, які не тільки полегшують їх використання, але і є естетичним елементом інтер’єру. У нашій пропозиції ви знайдете аксесуари для ванних кімнат, які будуть не тільки функціональними, але також елегантними і ефектними.
Чи не можете вирішити, який полотенцесушитель вибрати? Вибирайте модель панно з лакованим покриттям. Такий радіатор забезпечить високу потужність обігріву, а завдяки елегантній обробці відмінно доповнить вашу ванну кімнату і підкреслить її розкішний вигляд.

- Advertisement -
- Advertisement -