Автоматизація рекрутингових процесів, або що нас чекає в майбутньому?

- Advertisement -

Нам необхідно зрозуміти і оцінити поточний процес найму. Тільки в поєднанні з аналізом таланту плану ми можемо розглянути потенційні інвестиції в додаткові інструменти і технології. Кожне нове рішення повинно відповідати конкретним потребам організації та бути протестовано і є порівняно з продуктами конкурентів.
Автоматизація рекрутингових процесів, або що нас чекає в майбутньому?
Професія рекрутера, безсумнівно, кардинально змінить впровадження інструментів, які допомагають автоматизувати процеси підбору персоналу. У найближчому майбутньому технології замінять деякі обов’язки рекрутерів і постачальників послуг. Чи варто цього боятися? Я так не думаю – і компанії, і кандидати повинні подбати про те, щоб якомога швидше і якісніше правильно вибрати людей на конкретні посади. Ми не можемо (і не повинні) відрізати себе від технологічних інновацій.
Однак не слід забувати про те, щоб правильно налаштувати діяльність штучного інтелекту під потреби компанії. Оволодіння здатністю швидко адаптуватися до змін, працювати з конкретними комп’ютерними програмами і отримувати вигоду з конкретних даних – це компетенції, які дозволять нам вивести набір персоналу на більш високий рівень. Таким чином, ми можемо спостерігати за ринком і впроваджувати програми, які полегшать нашу роботу і поліпшать досвід кандидатів.

- Advertisement -
- Advertisement -