Види і застосування гідроізоляційної плівки

- Advertisement -

Види і застосування гідроізоляційної плівки
Категорія: Ізоляція фундаменту і підлоги, Паропроникна плівка, Ізоляційні плівки і стрічки
Гідроізоляційні плівки міцні, довговічні, не дуже дорогі, а при правильному розміщенні ефективно захищають будівлі від вологи. Не дивно, що їх популярність на багатьох будівництвах величезна. Все частіше вони замінюють навіть толь.
Основні характеристики гідроізоляційної плівки
За зовнішнім виглядом гідроізоляційні плівки можуть трохи нагадувати садові плівки, хоча вони набагато міцніше і довговічніше їх. Зазвичай вони темного кольору – чорного, коричневого або сірого. Вони зроблені з пластика, непроникного для води і вологи навіть під тиском. Найчастіше вони використовуються для захисту від вологи стін, фундаменту, терас, балконів і плоских дахів.
До основних видів гідроізоляційних плівок відносяться:
– плоска фольга,
– фольга з тисненням,
– рідкі плівки.
плоска фольга
Їх часто називають просто будівельної плівкою, тому що вони є одним з найпопулярніших матеріалів на будівельних майданчиках. Їх роблять з поліетилену високої щільності, поліолефіну або ПВХ. Їх товщина складає від 0,1 до 0,4 мм. Плоскі фольги кладуть на так звані нахлест, який слід приклеїти, приварити або з’єднати спеціальною застібкою. Для вертикального утеплення зручніше буде використовувати фольгу з липкою стрічкою. Перед укладанням стіну слід заґрунтувати, очистити і загладити, а фольгу (після зняття захисного шару) як слід притиснути.

- Advertisement -
- Advertisement -