Як створити сайт самостійно

- Advertisement -





 
Багато хто задається питанням, як створити сайт безкоштовно, з повного нуля не маючи технічних знань, і повністю самостійно? Що таке «домен», що значить «хостинги» і навіщо вони будуть потрібні? Що значить «HTML-сайт», «CMS-системи» і «конструктори сайтів» і в чому їх принципові відмінності, чим різні види сайтів можуть бути ліпші або гірші один від одного?

 
Якщо ви вже шукали відповіді на такі запитання, то просимо влаштуватися зручніше, і можемо спробувати детальніше розібратися в питанні. Допустимо, ви твердо вирішили создать свой сайт бесплатно на русском самому, і ми можемо розуміти всю важливість самостійної роботи, і її вигідність, але для початку треба навчитися основам, щоб мати можливість створити сучасний і функціональний сайт.
 
Тільки таким чином, ми зможемо побудувати власне інтернет-представництво для своїх потреб, або для власної компанії. Маючи такі знання і навики можна пропонувати подібну послугу і іншим зацікавленим, адже тепер це один з найбільш перспективних і стабільних способів ІТ-заробітку.
 
З чого починається будь-який сайт?
Будь-яка веб сторінка (сайт), а в ідеалі і сама ідея про її створеня повинн починатися з того, що потрібно чітко зрозуміти мету, з якою створюється, і в подальшому буде розвиватися новий інтернет-ресурс.
 
З якою метою можуть бути створені сайти?
Насправді, всі можливі варіанти мети для створення нових сайтів можна розділити на дві основні категорії:

  • комерційні;
  • не-комерційні.

 
Частіше всього інтернет-сторінки починають створювати саме для заробітку, тобто з комерційними цілями. Отже, комерційною метою створення сайту може бути:
 

  • продаж товарів і послуг;
  • особистий чи політичний піар;
  • передача цінної інформації цільової аудиторії з метою подальшого отримання прибутку;
  • створення позитивного іміджу комерційній компанії;
  • створення сторінок на замовлення.
- Advertisement -
- Advertisement -