Вибрати якісну постільну білизну допоможе lascala.ua

- Advertisement -





 
Раніше вибір домашнього текстилю був невеликий, і, наприклад в СРСР, продавалося всього кілька комплектів постільної білизни, які практично не відрізнялися між собою. Природно, не було різноманітності і в тканинах. У наш час існує велика кількість матеріалів, не кажучи вже про дизайн. На замовлення можуть виготовити навіть текстиль з фотографіями. Однак серед великого вибору постільної білизни дуже багато неякісної продукції, яка може викликати алергічні реакції і навіть проблеми з дихальною системою і шкірою.

 
У цій статті ми коротко розповімо про те, як вибрати якісну постільну білизну. Вибрати гарну і якісну постільну білизну не так вже і складно, якщо звернути увагу на кілька основних параметрів.
 

  1. Склад тканини – Вибирай постільну білизну з бавовни, льону або шовку. Такі натуральні матеріали вважаються найліпшими, в першу чергу із-за екологічності і гіпоалергенності. Тепер, на щастя, в продажі є досить багато якісної продукції, наприклад https://lascala.ua/ пропонує широкий асортимент. Можна замовити постільну білизну від виробників з Франції, яка відрізняється відмінним дизайном і високою якістю матеріалів, які використовувалися для пошиву.

 

  1. Відсутність запаху – Якщо ти відчуваєш якийсь запах, крім текстильного, особливо фарби або лаку, то це означає, що перед тобою небезпечний товар. Гарна постільна білизна практично не має запаху.

 
 

  1. М’якість – Постільна білизна не повинна бути на дотик як наждачка. Пам’ятаєш старі радянські наволочки, які на дотик були як вафельні рушники? Такі вироби краще не брати, так як після декількох прань білизна стане ще грубіше.

 

  1. Дихаюча структура – Під такою постільною білизною буде тепло взимку і не жарко влітку. Крім того, білизна з дихаючою структурою тканини добре провітрюється, що зменшує ймовірність появи і розмноження постільних клопів.

 

  1. Вартість – Білизна, з дуже заниженою вартістю – це, вважай, одноразовий комплект. Краще вибрати дорожчу, але якіснішу продукцію, яке прослужить кілька років, і не втратить колір.

 

  1. Щільність – Тканина не повинна просвічуватися мати неоднорідну структуру. У поширених сатинових постільних комплектів щільність повинна бути більше 65 переплетень на квадратний сантиметр, у бавовни та льону – понад 60.

 

  1. Стійкість – Цей пункт тісно пов’язаний з попереднім, але охоплює не тільки щільність, але і якість плетіння, швів і фарби. Також стійкість впливає на те, скільки циклів прання витримує постільна білизна. В ідеалі його потрібно прати хоча б раз на тиждень. При якості води в сучасних водопровідних мережах одне прання можна вважати за дві, а то й за три.

 

  1. Місце виготовлення – Найкраще вибрати французську, італійську, португальську або турецьку постільну білизну, так як пошиття речей з тканин в цих країнах практикується вже сотні років, і за цей час напрацьовані як технології, так і досвід, для того щоб виробляти якісний трикотаж. Багато якісної продукції останнім часом пропонують і вітчизняні виробники. Тепер є можливість придбати комплекти постільної білизни, виготовлені з кращих тканин з використанням натуральних барвників і без шкідливих для здоров’я домішок. Сон на такій постільній білизні буде міцним і солодким.
- Advertisement -
- Advertisement -