Тренди весільних тортів

- Advertisement -





Як і будь-яка сфера мистецтва, кулінарне мистецтво багато в чому залежить від впливу модних тенденцій. Весільні торти також виготовляються в рамках популярних трендів, які знайшли своє відображення в кольорах, відтінках та формах:

 
Торт на основі весільного плаття нареченої. Деякі дівчата просять кулінарів виготовити унікальний десерт, який буде створений в загальній гаммі з вінчальним нарядом. Такі страви прикрашаються витонченим мереживом з мастики і хвилями тканини.
 
Оригінальні візерунки. Вибираючи відтінок торта, варто дати волю фантазії. Ви можете стати автором незвичайного торта в горошок або десерту з геометричними прикрасами.
 
Торт з морозива. У спекотний літній день гості обов’язково віддячать вам за холодний десерт з полуничного морозива. Такі “холодні” шедеври тепер стають все більш популярними, і такий торт заказать можна тепер майже у всіх містах. Головне, не перетримати виріб в морозильній камері, інакше воно втратить форму.
 
Міні-торти. Звичайно, в поданні кожної людини весільний торт є чимось грандіозним і цілісним. Однак прагматичні молодята подають головне блюдо свята порційно. Щоб виріб виглядало урочисто, можна замовити багатоярусне блюдо, створене з міні-тортиків. Бонусом подачі є те, що десерт зовсім не доведеться різати.
 
Чорно-білий торт. Такий торт можна оформити у вигляді шахової дошки або символу інь і янь. Десерт буде шикарно виглядати на весільних фотографіях молодят, якщо пара вибере класичні наряди.
 
Десерт з написом. Написи на торті досі не втрачають своєї актуальності. Однак від жирного масляного крему і рожевих букв краще відмовитися. Добре виглядають літери в форматі 3D, книжковий текст, позолота і перші букви імен нареченого і нареченої.
 
Дорогоцінне каміння. Коштовні камені з крему готують так, що їх складно відрізнити від натуральних прикрас.
 
Живі квіти. Замість того щоб замовляти червоний весільний торт, можна прикрасити повітряний десерт білого кольору свіжими пелюстками троянди.
 
Часто молодята хочуть бачити на святковому столі бузковий або фіолетовий весільний торт. Найбільш популярним відтінком вважається лаванда. Кондитер може спекти коржі лавандового кольору, і в розрізі ви отримаєте справжній витвір мистецтва. Торта і гілочок лаванди цілком достатньо для того, щоб зробити стильну весілля. Зазвичай вибирають гарний весільний торт, який буде гармонійно виглядати на загальному тлі заходу.
 
У деяких випадках стилістика події визначається виходячи з того, яким буде святковий десерт. Так, якщо ви вирішили замовити лаконічне ласощі в чорно-білому кольорі, можна оформити приміщення старими фотографіями. Але найчастіше замовлення випічки проводиться після основних моментів планування.

- Advertisement -
- Advertisement -