Оздоблення підлоги у передпокої

- Advertisement -





Головний критерій для покриття – міцність. Тут немає рівних керамогранітній плитці. Вона стійка до стирання, будь-яким механічним пошкодженням, вологи, бруду, її не зашкодять домашні тварини. Для невеликого коридору підійде велика, гладка плитка. Однак важливо, щоб вона не була слизькою. Різноманітність моделей багатогранно. Особливо стильно виглядає імітація під камінь. Оздоблення підлоги передпокою приватного будинку такий плиткою створить потрібний настрій близькості з природою.

Паркет – Шикарний вибір для підлоги, теплі, домашні відтінки, натуральне дерево всередині будинку. Паркет, особливо з дуба, – гарне покриття для інтер’єру в класичному стилі. Його приємно доповнити невеликим килимком. Однак вартість його досить висока. Якщо бюджет не вміщає таких витрат, можна звернутися до альтернативи – ламінату.

Ламінат має широкий вибір кольорів, фактур. Він трохи дешевше, добре справляється зі своїми функціями. Для підлоги біля вхідних дверей виберіть ламінат такої категорії, щоб він витримував постійні механічні навантаження. Моделі дешевше краще залишити для кімнат. Інакше кожен раз переступаючи поріг будинку, доведеться звертати увагу на роздутий, обшарпаний по стиках ламінат. Якісні моделі не поступаються за міцністю паркету.

Килим робить будь-яку кімнату тепліше. Там, де постійно ляскають вхідними дверима, будуть невеликі мости холоду. Особливо в приватному будинку. На стику тепла і практичності знаходиться ковролін. Він єдиний з усіх килимових покриттів призначений для коридорів. Потрібно вибирати якісне полотно з щільним, тонким ворсом. Його можна чистити пилососом, миючими засобами і щіткою. Він служить довго, не витирається.

- Advertisement -
- Advertisement -