Фасадні термопанелі

- Advertisement -

При будівництві нового будинку або реконструкції старого намагаються скомпонувати різні матеріали таким чином, щоб зовнішній вигляд споруди був респектабельним і в той же час надійним, зберігаючи цілісність будівлі протягом довгих років. Сучасним матеріалом зовнішньої декоративної обробки будинку є фасадна термопанель.

Це панель, що складається з двох деталей: пінополіуретану і клінкерної плитки , завдяки такій комбінації оздоблення стає міцним і красивим. Пінополіуретан володіє винятковими теплоізоляційними властивостями, є вологостійким і екологічно чистим. Клінкерна плитка надає естетичну красу, але разом з тим теж не боїться впливу навколишньої природи. Термопанелі є відносно легкими, і тому тяжкість їх рівномірно буде розподілена на фундаменті або стінах.

Завдяки цілому комплексу позитивних технічних характеристик і споживацьких якостей панелі заслужили популярність, тому купить декоративные элементы для фасада в Киеве вирішує все більше забудовників. Готові елементи лекго монтувати, з їх допомогою можна швидко і відносно недорого прикрасити любий фасад, додавши йому оригінальності і ефектного винляду.

Просте пояснення виготовлення фасадних термопанелей: в форми з готової клінкерної плиткою і встановленими кріпильними системами заливають пінополіуретан. Після повного висихання така конструкція не буде мати швів і тому стане цілісною. Наявність кріплення дозволить швидко і легко змонтувати панелі в майбутньому, не допускаючи можливих помилок.

Цей матеріал отримує все більше визнання на ринку будівельних послуг. Справа в тому, що існують різні види таких панелей, на будь-який смак і колір. Різні кольорові гами, фактурність, розмір зможуть задовольнити будь-якого Домобудівник. Найчастіше користуються попитом моделі схожі з цеглою або каменем. Фасадні термопанелі вибирають в тому випадку, якщо планується якісне будівлю бо, вкладаючи гроші в матеріал, покупець отримає саме те, що потрібно від хорошого облицювання.

Утепливши фундамент або стіни будинку термопанелями, замовник отримує захист, герметичність, вологостійкість, термозахист та довгостроковість у використанні. Під час монтажу можна простежити відсутність стиків, це сприятливо, оскільки зменшує теплові втрати будинку. Через таких переваг цієї облицювання можна заощадити кошти на покупку додаткових систем утеплення або термоізоляції. Крім того, спеціальних вимог по догляду за фасадними плитами немає, тому що вони не схильні до появи цвілі і грибка, і нормально переносять зміну температури і опадів у всі пори року.

- Advertisement -
- Advertisement -