Поради щодо створення ідеального інтер’єру в будинку

- Advertisement -





Як часом важливо, щоб повертаючись додому, ви бачили той інтер’єр, який вам подобається і який вас влаштовує. Домашній інтер’єр – важлива частина життя, мабуть, невід’ємна частина. Щоб облаштувати будинок в тому вигляді, який подобається саме вам, не треба книг по фен-Шую або багато грошей, досить трохи завзятості і бажання. Домашній інтер’єр не вимагає особливих знань або навичок, вистачить і вашого уявлення про те, як повинен виглядати ваш затишний куточок.

Головне в інтер’єрі, щоб він відповідав характеру. Людина повинна перебувати в гармонії з собою і своїми думками, зі своїм будинком і внутрішнім затишком. Це перше правило. Друге правило досить просте. Більше світла. Світлі кімнати, світла кухня дарують ясність думок, тверезість розуму і розуму, нарешті, світло – це гарний настрій. Не бійтеся світла, ви можете повісити штори на вікна і закрити світло, коли він вам дуже заважає. Не радимо вішати жалюзі на вікна в кімнаті, де ви найчастіше відпочиваєте, так як в більшості випадків, жалюзі створюють певну ділову атмосферу.

У кімнаті, де ви відпочиваєте, не повинно бути мало місця, складаний диван і пару речей з меблів для зручності. Занадто багато меблів створює атмосферу тісноти і скутості. А так, ідеальна формула – багато світла і більше простору. Це, що стосується кімнати. Щодо кухні, то це повинен бути невеликий простір, обов’язково зі світлими шпалерами і маленьким затишним столиком в сукупності з декількома стільцями. За цим столиком має бути приємно пити каву з мамою або сестричкою, базікати про дрібниці і їсти пиріжки, зроблені бабусею.

Кухня повинна дарувати сімейний затишок. А ось для великих зборищ і прийомів з гостями підійде простора вітальня. Тут має бути все дорого обставлено, багато красивих речей, адже гості повинні відразу зрозуміти характер господаря квартири і його переваги. Вітальня – це ваше обличчя перед чужими людьми. Обставте її саме з вашим характером. Меблі: дивани і столи, ви повинні вибирати відповідно загального стилю – дивани світлого забарвлення взагалі вибирати не варто, так світлий колір може незабаром стати темним. Столи на кухню не вибирайте скляні, краще дерев’яні, це створить додатковий затишок. На кухні взагалі краще нехай лідирують жовті й коричневі кольори, але жовтий повинен бути злегка приглушеним, занадто яскравий колір буде різати очі.

У кімнатах виключіть зелений і чорний кольори, і той і інший будуть пригнічувати вас. Майже білі стіни можуть сприятливо впливати на настрій, світло-сірий і світло-блакитний радуватимуть око. Таким чином, вибирайте дизайн відповідно до своїх уподобань, але не забувайте про загальноприйняті правила колірної гами.

- Advertisement -
- Advertisement -