Вибираємо меблі зі шкіряною оббивкою

- Advertisement -





Шкіряні меблі – це стильне і зручне рішення для облаштування вашого офісу або будинку. Такі вироби завжди відповідають багатства будинку, і оцінюється вона чималими грошима, але і служить набагато довше іншої. Крім цього у неї і є маса і інших переваг. Якщо у вас є діти і домашні вихованці, то шкіряні меблі ідеально підійдуть для вашого будинку. Шкіра проста в догляді, будь-які плями змиваються за пару хвилин, ніяка шерсть не липне до оббивки, і крім того, шкіряні меблі не збирає в себе пил, що сприятливо для здоров’я ваших близьких.
 
Ще одне саме вагома перевага – зовнішній вигляд. Такі меблі виглядають розкішно і стильно, вони надають будинку престижну солідність. Ви можете підібрати будь-який колір оббивки, на свій власний смак, який буде гармоніювати з іншим оздобленням вашого будинку або офісу. Отже, як же вибрати якісну шкіряні меблі? Звичайно, можна багато вивчити про це в Інтернет-ресурсах, але нічого не може бути краще, ніж спиратися тільки на те, що ви бачите перед собою в меблевому магазині. Там вам нададуть широкий вибір шкіряних меблів, часто італійського виробництва. Намітьте кілька моделей, що підходять вам за кольором і зовнішнім виглядом, і приступайте до нескладної перевірки, яка з пропонованих моделей підійде.
 
Перш за все, сядьте на диван. Перевірте, чи не занадто натягнута шкіра, коли ви сидите, крім того, після того коли встанете, простежте за тим, як швидко подушки повертаються в сою вихідну форму, від цього залежить якість товару. Потім, обмацайте шкіру рукою, якщо шкіра під долонею нагрівається швидко – то перед вами диван високої якості. Також перевірте пальцями структуру шкіри, якщо вона підходить під ваші поняття про натуральність. Ще варто звернутися до такої деталі як природний малюнок на шкірі. Важливо, щоб цей малюнок і всі нерівності були помітні, якщо перед вами блискучий і рівний диван або крісло – це значить, що шкіра піддавалася спеціальній обробці і шліфовці, що позначається на її якості в негативну сторону.
 
Будьте уважні, часто на шліфовану шкіру наносять штучний малюнок, і вам потрібно розпізнати його і не піддатися на надмірно гладку шкіру. Потім подумайте ще раз щодо кольору виробу. Натуральні доступні кольори – це коричневий, бежевий і чорний. Якщо перед вами меблі іншого кольору – значить, вона пройшла через хімічну обробку, що так само негативно позначається на її якості. Для того щоб визначити наскільки безпечні барвники, використані при виготовленні, понюхайте шкіру, запах не повинен бути занадто сильним.

- Advertisement -
- Advertisement -