Виготовлення декоративного бетону

- Advertisement -





Виробництво різних доріжок, парканів, а також оздоблення з бетону, останнім часом досить успішно користується попитом. Перевага цього виду бізнесу в дешевизні матеріалу і монтажу виробів. Це ті чинники, які впливають на інтерес клієнтів до даного виду обробки. Область використання широка, починаючи прикрасою фасадів будівлі і закінчуючи банальною доріжкою або тротуаром. Особливістю цього бетону є те, що при додаванні колірних пігментів можна досягти ефекту бруківки або сланцю. Серед плюсів можна підкреслити його влагозащищенность, привабливий дизайн, міцність і найголовніше екологічний матеріал.
 
Основні етапи роботи:
 

  1. Перший етап – це оренда будинку. Потрібно заздалегідь перевірити його на відповідність усім вимогам організації роботи, а також на оснащенні усіма системами теплоізоляції і вентиляції. Бажано продумати все заздалегідь, щоб можна було продовжувати роботу в холодну пору року.

 
2.Закупка необхідного обладнання. Як показує практика одноразові витрати становлять приблизно 10 тисяч доларів.
 
До основних інструментів відносяться: бетономішалка, вибростол, будівельні ваги. Особливу увагу варто приділити формам, в яких буде виготовлятися декоративний бетон і знайти місця для просушки готових виробів.
 

  1. Пошук постачальників сировини. Це не складе особливих труднощів, так як ціна на їхню продукцію не особливо велика. Але варто з великою увагою ставитися до якості сировини. Перевірити всі сертифікати відповідності та стандарти, щоб в подальшому не виникло проблем з готовим виробом. Для роботи необхідні наступні найменування:

 
– Річковий пісок.
 
– Цемент.
 
– Пластифицирующая добавка.
 
– Пігмент, для додання забарвлення бетону.
 
Дрібна фракція або гранітна крихта.
 
4.Найм робочого персоналу. Склад штату залежить від обсягів виконуваної роботи. На початковому етапі важливо, щоб персонал виконував кілька функцій одночасно. Так, наприклад, робітники, які виготовляють бетон, є одночасно вантажниками.
 

  1. Пошук потенційних клієнтів. До запуску виробництва необхідно зайнятися рекламою своїх послуг. Це може бути рекламний банер, оголошення в місцевій газеті. Незайвим буде створення інтернет-сайту компанії. Особливу увагу тут слід приділити вітрині із зразками готової продукції. При правильно організованій рекламній кампанії перша прибуток не змусить себе довго чекати.
- Advertisement -
- Advertisement -