Дерев’яні статуетки для вашого будинку

- Advertisement -





Якщо ви навіть не проживаєте в приватній своєї території, відгородженій від усього світу, в самоті, варто все ж прочитати даний текст, в якому йтиметься про статуетки з дерева. Дійсно, статуетки з дерева дуже можуть прикрасити будь-який будинок, і навіть тісний квартирку. А тісний квартирку особливо, коли вона ще й знімна. Адже на відміну від дорогих аксесуарів, а також меблів, побутової техніки, які коштують великих грошей, статуетки з дерева вам обійдуться в сущі копійки.
 
Так, статуетки кішок обійдуться вам в кілька доларів. А заплативши копійки, ви отримаєте чудову можливість зробити свій інтер’єр дивно унікальним. Так, запрошена в ваш будинок дівчина, чи хлопець, будуть неймовірно вражені ваші смаком і фантазією.
 
Пам’ятайте, як у фільмі «Колекціонер», головні герої колекціонери. Один колекціонує статуетки, а інша – хлопців. І обидва вони колекціонери. За сюжетом, скульптор приїжджає в будинок свого друга, який знаходиться в околицях Канн і там виявляється дівчина, яка колекціонує хлопців, кожен день, а точніше ніч, змінюючи їх. У будинку проживав ще й художник, який ближче до кінця фільму поїхав на екскурсію по Сейшельських островів, а до головного героя приїхав колекціонер статуеток.
 
Йому то і продав одну статуетку наш герой, яка була чи то індійської, то чи китайської. Але це не суть, так як наша героїня випадково її розбила. А була б статуетка з дерева – нічого не сталося. Та ж була статуетка з глини. Але колекціонер не дуже-то на це відреагував – дивні вони часом люди. Мабуть колекціонер намітив собі в колекцію зовсім не статуетки, а дівчину-колекціонерка.
 
Сюжет забавний і простий одночасно, як і у всіх фільмах великого режисера Еріка Ромера. Власне кажучи, герої його картин завжди люди творчі, ніяких бухгалтерів, таксистів і будівельників – тільки художники, скульптори, письменники, етнологи і навіть один математик (Гаспар з фільму «Літня Казка»).
 
Якщо ви хочете купити дерев’яні статуетки, то замовляйте їх тільки в магазині, так як тут вони привезені з Індонезії, а там люди вміють робити якісні брязкальця, в тому числі і статуетки. При цьому можна вибирати між котиками, собачками і слониками. Змії дерев’яні також є в наявності. Дерев’яні статуетки невеликих розмірів – прекрасний подарунок на Новий Рік, щороку якого символізується тим, чи іншим звіром.

- Advertisement -
- Advertisement -