Корпоратив на теплоході

- Advertisement -





Корпоратив – захід, що проводиться для колективу однієї компанії або відділу. Може проводитися в декількох варіантах: з співробітниками і їх сім’ями або просто з колективом. Будь-яка компанія намагається зробити такі події незабутніми і оригінальними. Метою таких заходів є зближення колективу, створення сімейної обстановки на фірмі. Саме на таких подіях керівництво може дізнатися своїх співробітників по-справжньому.
 
Щоб зробити такі зустрічі різноманітними і оригінальними фірма може зняти теплохід. Несподіваний крок. Але наскільки ефективний. Ніхто зі співробітників не відмовиться прокотитися по річці. А це означає – стовідсоткова явка. Також плюсом в такій ситуації є те, що теплохід неможливо покинути завчасно, а значить, в разі конфлікту вашим співробітникам доведеться йти на компроміс. А ніщо так не зближує, як сварка і примирення після неї.
 
Замовлення теплохода для корпоративу – ідеальне рішення. Вашим співробітникам не доведеться їхати далеко. Після прогулянки все спокійно зможуть повернутися додому. І в той же час, ви отримуєте свій індивідуальний простір. Ніхто не зможе потривожити вас посеред річки. Такого не зможе вам надати не один ресторан.
 
Чому варто вибрати нашу компанію? Наша компанія працює на цьому ринку послуг вже не один рік. І тому ми маємо в своєму розпорядженні ряд переваг перед іншими:
 

  • Досвід роботи. Наші співробітники – це висококваліфіковані кадри. Вони пройшли спеціальну підготовку і мають багатий досвід в такій роботі.
  • Наявність різноманітних суден. Компанії бувають різні. Число співробітників теж. Саме у нас ви зможете зняти теплохід оптимального для вас розміру.
  • Ідеальний сервіс. Завдяки великому досвіду, наші співробітники буду завжди у вас «під рукою», і в той же час непомітні. Це допоможе вашим співробітникам вести себе більш розкуто. Наша команда не дозволить нікому з вас піти купатися, але зробить це максимально коректно.
  • Кухня. Наші кухарі знають величезна кількість рецептів, самих різних напрямків. Ми зможемо підготувати для вас ідеальний стіл, враховуючи всі ваші побажання.
  • Інтер’єр. Наші теплоходи завжди чисто прибрані. Наявність великих залів, дає нам можливість реалізувати всі ваші бажання.
  • Ціна. Оренда теплохода для корпоративу по річці не дуже дороге задоволення, її можуть дозволити собі компанії з найрізноманітнішим доходом.

 
Звертайтеся в нашу компанію. Ми допоможемо вам організувати свято на вищому рівні. Індивідуальний підхід до кожного клієнта – це наш девіз в роботі!

- Advertisement -
- Advertisement -