Що таке шафа-купе

- Advertisement -

Останнім часом шафи купе стали дуже популярними, саме їх шукають покупці в магазинах і на сайтах меблів найчастіше. Така популярність не дивна, тому що подібні меблі зручні, займають дуже мало місця, але при цьому місткі і нічим не поступаються звичайній шафі. За статистикою, меблі в квартирі можуть займати близько 60% всієї площі, шафи купе економлять простір, але при цьому не поступаються у місткості звичайним.
 
Головна особливість подібних меблів полягає в тому, що вони мають розсувні двері, в деяких випадках нема потреби у бічних стінках і стелі. Ця модель дуже зручна своєю компактністю, ідеально підходить для квартири або будинку, де є ніші в стінах. Шафа-купе може розміститися і в ніші, утвореної меблями. З цієї причини подібні меблі зазвичай роблять на замовлення, враховуючи необхідні розміри. Це дозволяє ідеально вписати меблі в інтер’єр.
 
Головне достоїнство шафи в даному випадку – її компактність і можливість приховати недоліки інтер’єру. Вдала модель стане прикрасою будинку, при цьому, не привертаючи до себе уваги. Майстри на замовлення виконають меблі в будь-якому потрібному вам стилі, будь то класика, модерн або хай-тек. При замовленні дизайнери підберуть оптимальні кольори і матеріали.
 
Якщо ніш в квартирі немає, то можна купити кутову шафу-купе. Вартість подібних меблів безпосередньо залежить від виробника, матеріалу і складності виготовлення. Ні для кого не секрет, що індивідуальний підхід і врахування побажань зазвичай коштує дорожче за звичайну покупки – відмінна можливість придбати шафу і поліпшити інтер’єр квартири.

- Advertisement -
- Advertisement -