Кілька ідей для ландшафтного дизайну

- Advertisement -





Перед початком реконструкції сад необхідно обстежити, оглянути простір і вивчити ландшафтні ідеї, щоб з’ясувати, як краще дане простір заповнити. Якщо ви любите працювати на відкритому повітрі, великий розарій або город ідеальний спосіб використовувати ваш простір. З іншого боку, діти могли б насолоджуватися великим двором поряд з дитячим майданчиком, гойдалками, басейном або садом.
 
Подумайте про те, що ваша сім’я буде використовувати найчастіше, а також що допоможе збільшити цінність вашої ділянки в довгостроковій перспективі. Зрештою, не забудьте розглянути ваші передню майданчик перед будинком і задній двір окремо. Зрештою, вони, як правило, служать для абсолютно різних цілей.
 
Коли вибираєте озеленення для вашого двору, подумайте над усе про правильну компоновку і безпеку. Можна навіть замовити камери відеоспостереження, що б підвищить вашу безпеку. Це простір – ваш шанс справити хороше перше враження, тому обстановка тут повинна бути надихає, добре продуманої і відповідати стилю вашого будинку.
 
Квітник – це відмінний варіант, але якщо його обслуговування проблема, то ви можете спростити процес, вибираючи які не потребують ніякого догляду сукуленти, чагарники або зелені огорожі замість цього. Якщо ви не є власником великого зеленого ділянки, то навіть невелика галявина з травою стане прикрасою двору і для доріжок краще використовувати гравій, який буде звиватися струмком, а дерев’яний паркан або кам’яна стіна стане завершальним штрихом.
 
Задній двір, який використовується для розваг та ігор, необхідно обладнати як місцями для сидіння або обідньою зоною, так і ігровими майданчиками і соляріями для релаксації. Город або сад може добре доповнювати двір, особливо, якщо додати цікаві елементи – альтанки, гойдалки, скульптури, доріжки і паркан. Ви навіть можете додати забавні аксесуари, такі як купальні для птахів і годівниці, щоб допомогти птахам у різні пори року.
 
Для максимального наповнення двору можна включити в перелік об’єктів басейн і патіо або тераса з ямою для багаття, барбекю і літньою кухнею. Якщо ви активні, любите спорт, то можна додати баскетбольний майданчик або волейбольну, місце для гри в м’яч або мінігольф. І не забувайте про садових меблів.

- Advertisement -
- Advertisement -