Затишна літня галявина цілий рік навколо будинку

- Advertisement -





Ті з вас, хто тільки що збудував будинок, або дачу, стурбовані іншим питанням. А саме, як облаштувати внутрішній двір і територію навколо будинку. Адже всюди тільки гола земля. А хотілося б, що б було зелено і м’яко, щоб пограти з дітьми на галявині, влаштувати шашлики з сусідами і друзями і друзями знайомих і так далі.
 
Щоб все це реалізувати, дійсно, необхідно щось робити. Тим більше, якщо є бажання зробити річну галявину, значить, літо має бути круглий рік, а не тільки три місяці. Знаєте, найсмішніше полягає в тому, що робити вам взагалі нічого не треба. У спеціалізованих магазинах продається набір «Літня галявина навколо вашого будинку» з логотипом «Влаштуй літо на все життя».
 
У комплект набору входить штучне покриття імітує зелений газон, великі парасольки під мухомори і інші гриби, будиночки, що імітують дупла дерев. Варто, звичайно, комплект такої багато, зате ніяких проблем з ділянкою. У вас буде дійсно літо круглий рік без турбот і клопоту. Не потрібно буде підрізати, і поливати такий «газон» і «кущі».
 
Тільки уявіть, як будуть заздрити всі сусіди, споглядаючи на ваше цілорічне літо. Так вашому дворику позаздрить цілий дитячий сад. Може бути, ви навіть здасте частина ділянки їм в оренду і будете взагалі в шоколаді. Станете ще й шанованою людиною. Вас виберуть в якості зразкового господаря домашнього ділянки. Може бути, до вас навіть навідається губернатор краю, а там гляди і до голови уряду недалеко. Дивишся, і надійдуть пропозиції від рекламодавців. Покличуть в серіалах і кіно зніматися. Одним словом – тепер ви знаменитість. А потрібно було лише купити набір «Літня галявина у вас у дворі».

- Advertisement -
- Advertisement -