Редизайн саду

- Advertisement -





Редизайн саду позначає внесення змін до зовнішній вигляд дачної ділянки. При цьому іноді не потрібно кардинальних змін, досить невеликих додаткових заходів, щоб територія набула більш цікавий вигляд. Проводити роботи слід на початку дачного сезону. Намітити фронт робіт можна в кінці осені, перед консервацією саду. Якщо вам потрібен час подумати, можна зробити фото перед зимовим періодом, щоб добре все обміркувати.
 
Звичайно, всі ці питання актуальні при наявності заміської нерухомості. Якщо вас цікавить це питання, дивіться котеджні селища економ-класу. Завдання полягає в оптимізації ділянки. Подивіться, можливо, ваші смаки змінилися, клімат став іншим, деякі дерева вже не плодоносять або ви звели нові споруди на ділянці.
 
На ділянці можна створити невеликий ставок. Можна навіть підсвітити його зсередини за допомогою ламп, що не пропускають вологу. Найкраще зобразити план ділянки на папері і відзначити місця, які вам не подобаються. При наочному зображенні легше вносити ідеї.
 
Пам’ятайте, що багаторічні рослини практично не вимагають догляду протягом трьох років. Однак потім вони можуть розростатися, якщо це сталося, подумайте про пересадку. Сад і будинок можна прикрасити за допомогою рослин в контейнерах, вазах, горщиках, кашпо.
 
Подумайте, які квіти або культури на городі не приносять належний результат. Можливо, від них поки відмовитися. Подумайте, як змінилися сонячні і тіньові місця. Наприклад, ви посадили дерева, побудували лазню або альтанку. Відповідно до цього змініть розташування рослин.
 
Подумайте, чи є необхідність в оновленні та удобренні грунту. Від якості землі залежить урожай. Якщо клімат змінюється, можливо, потрібно змінити і рослини на вашій ділянці. Якщо ви впевнені, що на ділянці погане запилення, посадіть яскраві квіти, які залучають комах-запилювачів.

- Advertisement -
- Advertisement -