Види світильників, люстр і ламп

- Advertisement -





Зараз у продажу є велика кількість різноманітних систем освітлення, тому непідготовленому покупцеві навіть складно зробити свій вибір. За допомогою світильників можна буквально перетворити будь-яке приміщення, зробити його комфортним для роботи і відпочинку у вечірній час, домогтися акценту на окремих елементах, виділити певні зони.
 
Широкий вибір світильників всіх видів знаходиться на сайтах і в роздрібній торгівлі. Тут кожен знайде щось на свій смак, відповідне для інтер’єру квартири і за розумною вартістю і зможе дізнатися деталі. Деякі світильники призначені саме для створення окремих ефектів, тому при покупці враховуйте їх спрямованість світла і розсіювання, щоб в цілому освітлення приміщення було достатнім.
 
Залежно від способу монтажу вироблять наступні види даної продукції:
 

  • Стельові. Це традиційний вид. Для класичного дизайну вітальні найкраще підійде святкове люстра з підвісками. При наявності натяжної стелі найкраще вибирати вбудовані світильники.

 

  • Настінні. Встановлюються на стіні, забезпечує точкове освітлення, можуть бути спрямовані на шафу або стіну, стелю.

 

  • Підвісні. Для їх монтажу використовується підвіска, яку можна робити довший або коротший.

 

  • Настільні. Призначені для місцевої підсвічування, легко переносяться, полегшують читання, шиття, в’язання, вони необхідні для обладнання робочого столу.

 

  • Вбудовувані. Хороший варіант для підвісних і натяжних стель, їх розміщують в гіпсокартонних коробах над шафами-купе, щоб полегшити пошук речей в них.

 

  • Підлога. Вони стоять на підлозі, підходять для просторих кімнат, забезпечують точкову підсвітку, це додаткове джерело світла. Часто виконані в одному стилі з люстрою, продаються як комплект або окремо.
- Advertisement -
- Advertisement -