Яка техніка потрібна в саду

- Advertisement -





 
Мрія всіх дачників – це здоровий і красивий сад. Для підтримки його гарного стану необхідно докласти значних зусиль. Спростити роботу і полегшити її можна за допомогою сучасної техніки для саду.

 
Звичайно, деякі дачники заперечать, що в радянські часи чудово обходилися граблями, відрами, лопатами. Однак при цьому люди всі вихідні проводили в саду, працюючи з ранку до вечора. Чому б не скористатися досягненнями цивілізації і максимально не полегшить свою працю. Тепер багато фірм спеціалізується на поставках техніки для саду, шукати їх у себе в регіоні зручно через пошук інтернету, http://sadin.ru/ наприклад по вашому запиту можна знайти те, що потрібно. Заміський будинок як правило передбачає і ділянку, де можуть розташовуватися сад, город, клумби і газони. Все це потребує постійної уваги і робіт по догляду.
 
Перш за все, варто придбати техніку, яка полегшує скошування трави. Для виконання цієї функції є тримери і газонокосарки. Вибирати техніку потрібно з урахуванням таких показників, як:
 

  • Розмір ділянки, де потрібно скошувати траву.
  • Рельєф місцевості, наявність нерівностей, западин, горбів.
  • Особисті побажання.

 
Тример несе сам користувач, він кріпиться за допомогою ременя на плече. Слід мати на увазі, що його використання вимагає достатньої фізичної підготовки.
 
Газонокосарка за зовнішнім виглядом нагадує візок на колесах. Користувач веде її за ручки по ділянці. Вона може працювати на електриці і бензині. Є сучасні моделі газонокосарок, які рухаються на гусеницях і мають дистанційне керування, а також камеру. Газонокосарки гарні на рівній місцевості, вони працюють легко і швидко. На рельєфній місцевості краще вибирати триммер.
 
Замінниками граблів є аератори, скарифікатори і вертикуттери. Аератори мають довгі увігнуті спиці, які при русі пристрою проколюють грунт, виконують прополку і насичення ґрунту киснем. Скарифікатори мають леза, які виконують орання землі і прополку. В саду також знадобляться подрібнювачі, які подрібнюють траву, листя, гілки. Вся маса швидше перегниває і утворюється компост, який використовують як добриво.
Також на садових ділянках треба передбачити систему поливу. Це можуть бути і складні, автоматизован системи, так і проста система шлангів і розпилювачів.

- Advertisement -
- Advertisement -