Вибір ландшафтного дизайнера

- Advertisement -





Все більше число власників присадибних господарств віддають належне значення ландшафтного дизайну. Дача перестала мити місцем тільки роботи на вихідних, це місце відпочинку, для релаксу, барбекю, відвідування лазні. Найкраще віддавати перевагу в цьому питанні професіоналам. Справжній дизайнер створить вам справжній витвір мистецтва, тому на такому присадибній ділянці буде приємно відпочивати і проводити час. Будинок в основному купують після квартири.
 
Не соромтеся спілкуватися з дизайнером і висловлювати свої ідеї та побажання. В ході продуктивного спілкування, обміну думками та творчої роботи ви отримаєте сад, в якому вам буде комфортно перебувати. Професійний дизайнер запропонує замовнику заповнити анкету і вибрати фотографії садів, які йому подобаються. В такому випадку він з’ясовує, які елементи обов’язково повинні бути присутніми в ландшафтному дизайні, який стиль воліє замовник.
 
Також таким чином визначається мета саду. Це може бути укриття від сторонніх очей, отримання фруктів, зелені, місце відпочинку, місце для барбекю, дитячий майданчик і так далі. Також сад може мати романтичний вид з натуральним ландшафтом або ж бути сучасним з мінімумом рослин і чіткими лініями. Професійний дизайнер на всіх етапах робіт взаємодіє з замовником, прагне задовольнити його вимоги.
 
Можна запитати своїх знайомих, які вже користувалися послугами такого фахівця, щоб вони порекомендували дизайнера. Також можна звернутися на спеціалізовані сайти в інтернеті. Можна відвідати спеціалізовані виставки або звернутися в суспільства, що об’єднують представників цієї професії.

- Advertisement -
- Advertisement -