Облаштуємо свій сад

- Advertisement -





Сучасний сад є твором мистецтва. Його складно уявити без зручних доріжок, квітників, майданчиків. Існує певна традиція в оформленні садів і присадибних територій. Все частіше, житлові будинки мають примикає до них патіо. Міні-дворик кожен господар може влаштувати у відповідності зі своїми смаками. Навіть не маючи спеціальних навичок і освіти можна створити шедевр садового дизайну. Спеціалізовані магазини пропонують своїм покупцям широкий вибір товарів і матеріалів незамінних при оформленні саду. Для втілення своїх задумів все ж найкраще звернутися за допомогою до професійних дизайнерів, які можуть ваші уривчасті ідеї об’єднати в повноцінний проект.
 
Стиль «кавказький дворик»
 
Стиль «кавказький дворик» як не можна краще підходить для оформлення патіо. Цей стиль має другу назву – «барак». Тому, хто жодного разу не був на Кавказі, складно уявити про що йде мова. Оформлений таким чином дворик виглядає затишно і по-домашньому. Центр композиції є дерев’яна альтанка, покрита лаком і займає більшу частину вільного простору. Центр альтанки відданий столу, виконаному в старовинному стилі. Навколо квіткове буйство – троянди, сентябрінкі, ромашки. І який будинок кавказця обійдеться без шашличниці в дизайнерському виконанні.
 
Дитячий ігровий майданчик
 
У багатьох сім’ях є діти. В цьому випадку, сад ніяк не може обійтися без дитячого майданчика. Дитячий майданчик можна зробити своїми руками або купити вже готову. У другому випадку це більш безпечно. Такі майданчики виконуються зі спеціальних матеріалів, що не завдають шкоди здоров’ю дитини. До того ж виробники ретельно перевіряють свій виріб на міцність. Якщо ви хочете зробити майданчик своїми руками – ретельно поставтеся до вибору матеріалу. Необхідно врахувати, що на нього будуть впливати несприятливі погодні умови.

- Advertisement -
- Advertisement -