Дитячі меблі – яке ліжечко вибрати

- Advertisement -





Багато молодих батьків одного разу постають перед дилемою – яку саме ліжечко вибрати своєму улюбленому чаду. І справа зовсім не у відсутності відповідного вибору. Все якраз навпаки. Найрізноманітніших варіантів на сьогоднішній день ви знайдете чимало. Наприклад, вам потрібно передпокій меблі або меблі для ванної кімнати. Ви зможете знайти величезну кількість самих різних магазинчиків, що пропонують даний товар. Крім того, в кожному з них ви знайдете десятки самих різних моделей.
 
А тому, щоб не ламати даремно голову над покупкою ідеальної дитячого ліжечка, ми вирішили разом з вами пройтися по основним їх категоріями і розібрати їх плюси і мінуси.
 

  1. Люлька. Один з найкрасивіших варіантів, які ви тільки можете знайти в продажу. Оформлена відповідне, вона здатна викликати розчулення практично у кожного. При бажанні її легко можна переставити з одне місця на інше. Крім того, в ній просто неймовірно зручно заколисувати малюка. Головний недолік такої моделі – її маленький розмір. Так, звичайному малюкові вона стане мала приблизно до шести місяців. Якщо ж малюк крупненький, то набагато раніше.

 

  1. Манеж. Плюси такої ліжечка можна перераховувати безкінечно. Серед них головний полягає в універсальності. Таке спальне місце легко поєднає в собі і люльку для новонародженого, і ліжечко для малюка постарше, і дуже гарний манеж для ігор. Як правило, в комплекті з такими ліжечками вже йде манеж, а тому про його покупку можна не хвилюватися. Крім того, таке ліжко максимально безпечна для малюка, так як не містить ні гострих кутів, ні твердих стеночек. З мінусів – з дітками від приблизно підлозі рочки використовувати незручно. Багато мам скаржаться, що дно такої моделі розташоване занадто низько над підлогою.

 

  1. Класична. Звичайно, вибрати стоїть ліжечко для дитини нелегко. Як не дивно, якщо вам потрібно передпокій меблі або меблі для ванної кімнати, з такою покупкою ви розберетеся набагато швидше. Ну а що стосується, класичної ліжечка, то вона серед всіх варіантів є найзручнішим. Цей вид ліжечок відноситься до найбільш симпатичним зовні.

 
Вони досить універсальні, так як підходять для діток від народження і приблизно до трьох років. Крім того, найчастіше вони виготовляються саме з дерева, а тому можна говорити також і про екологічність цього виду атрибутів дитячої кімнати. Таким чином, вибрати дійсно є, з чого. Ну а на чому конкретно ви зупините свій вибір – звичайно ж, вирішувати тільки вам.

- Advertisement -
- Advertisement -