Опис підставки для ноутбука

- Advertisement -





Як вибрати комп’ютерний стіл? Для початку, потрібно оцінити функціональність моделі, кутовий і прямий комп’ютерний стіл може вирішити саме функціональні можливості. 1 – й варіант. Прямий комп’ютерний стіл – це класичне розміщення пользователя. Покупая новий ноутбук і комп’ютерний стіл, слід задуматися про проблеми, які можуть виникнути при його неправильному застосуванні. Хто замислюється, що його не можна ставити на ліжко, покривало або крісло? І не думаємо про те, що в цій ситуації ноутбук сильно перегрівається, це, в підсумку приведе його до поломки.
 
Перша проблема з перегрівом – це збільшується швидкість вентилятора і починає сильно шуміти ноутбук. Після цього він починає зависати і вимикатися. Ми думаємо, що це від троянів і вірусів, потім перевстановлюємо систему. І перший час бачимо, що ноутбук на кшталт став працювати краще, але все знову повторюється. Тоді ми думаємо, що винні виробник або конкретна модель, розповідаємо всім, що вона глючить і шумить.
 
Звичайно, бувають погані моделі, в них переважає невдале охолодження, яка не справляється з відведенням тепла від більш нагрітих частин комп’ютера. Досвідчений користувач вже давно може вирішити проблему за допомогою охолоджуючої підставки для ноутбука. Завдяки їй можна домогтися комфортних умови роботи для комп’ютера, і працювати за ним буде ще зручніше не тільки на ліжку, а й за комп’ютерним столом.
 
На сьогоднішній день вибір підставок досить великий, рівно як і письмових столів для школярів. Є невеликі трансформуються моделі, пластикові та алюмінієві, з 1 – м або декількома вентиляторами для охолодження. Одне можемо сказати точно – купити електрокаміни простіше, ніж приналежності для комп’ютера.
 
Звертаємо увагу на конструкцію підставки. Підставка повинна мати невеликий кут – це може знизити стомлюваність рук при хорошій та інтенсивної грі. Не зайвою буде і поверхню з перфорованої металевої пластини, завдяки їй повітря може охолодити весь ноутбук. Це гарне пристрій, рівно як і надійний кутовий комп’ютерний стіл.
 
Швидкість обертання вентилятора може змінюватися в невеликому діапазоні, можна вибрати з найменшими і великими оборотами екстремального охолодження, якщо ноутбуку потрібен додатковий прохолодне повітря. З цим все зрозуміло, рівно як і з тим, що купити електричний камін сьогодні дуже просто. У цій моделі підставки використовується великий вентилятор, це набагато зменшує рівень шуму.
 
Вище було описано, що повітряний потік розподіляється рівномірно по всій поверхні, що може дозволити краще охолоджувати ПК різних габаритів і різних конструкцій. Цьому сприяє порожниста внутрішня конструкція, яка акумулює повітряний потік, потім розподіляє на поверхню комп’ютера. Завдяки зазору у верхній частині можна поставити підставку з ноутбуком на ковдру з пуху, або на плед, у якого довгий ворс. Зручна функція, майже така ж, як у електрокаміна включення.

- Advertisement -
- Advertisement -