Як зробити монтаж сейфа в вашому домі

- Advertisement -

Якщо ви зібралися придбати сейф для своїх потреб, то ви повинні бути готовими до того, що знадобитися приготувати відповідне місце для монтування сейфової шафи. Все залежить від того яким буде обраний тип сейфа- різні моделі відрізняються вагою і розмірами, і місце знадобиться різне за розмірами.

Тут розглянемо основні рекомендації, які підходять для різних варіантів обладнання. Якщо мова йде про підлоговий сейф – то знайте, що не можна обійтися тим, щоб просто вставити його в поглиблення в підлозі або яму. Доведеться провести роботи з підготовки спеціальної ніші для надійної установки. Всі розміри треба розрахувати виходячи з габаритів пристрою і додати необхідний зазор для зміцнення ніші бетоном. Анкери для фіксації треба для надійності добре закріпити прямо заливши їх бетонним розчином. Все треба робити грунтовно, якісно і не поспішаючи, щоб підлога витримувала вагу сейфа, і він тримався дуже міцно і надійно.

Для монтування сейфа, захованого від сторонніх очей в шафу треба виміряти розмір і вирізати отвір в дверцятах. Якщо невеликий ящик-сейф інсталюється в стіл, то дверцятами його закривати не обов’язково. Треба тільки міцно і надійно закріпити до основи столу. Якщо слабо закріпити захисний бокс, то збільшиться ризик насильницького злому і сейф можуть розкрити.

Не забуваємо продумати варіанти установки захисного боксу. Після проведення роботи готовий сейф не повинен виділятися на тлі інтер’єру, бути непомітним в кімнаті. Сподіваємося, що ці нескладні і цілком здійсненні рекомендації допоможуть вам все правильно розрахувати і зробити.

- Advertisement -
- Advertisement -